maanantai 18. helmikuuta 2013

Kylpyhuoneessa


Pieni vilkaisu kylpyhuoneen yksityiskohtiin. Tai tarkalleen ottaen kyseessä on WC. Ja oikeastaan niitä on kaksi.

WC:n syvennyksessä olevassa kaapissa säilytän kosmetiikkaa, mutta avohyllyiltä olen yrittänyt karsia turhat roinat pois ja pitää esillä vain kauniita tavaroita. Suosikkini on Neom Organicsin diffuuseri, joka vapauttaa raikasta tuoksua bambutikkujen kautta. Tämäkään tuoksu ei sisällä haitallisia ainesosia vaan sitä voi hengitellä turvallisin mielin.

 Pidän molemissa vessoissa myös Neom:n suihkutettavaa huonetuoksua.
 
Pyyhe on saanut kaverikseen jättikokoisen tupsun, jonka olen tuonut muutama vuosi sitten lomamatkalta. (Ja minulla oli muuten tupsuja jo ennen kuin Maria Montazamista oli kuultukaan;) ) Tupsut ovat radikaalisti vähentyneet sisustuksessamme viimeisen vuoden aikana, mutta muutama helmi on vielä esillä.

Suuremman WC:n seinälle on eksynt Riviera Maisonin kehys varustettuna kesäisellä valokuvalla.

Käsivoide ja kynttilä sulassa sovussa. Olen täyttänyt La Compagnie de Provencen pumppupullon Urtekramin voiteella, jonka ainesosat ovat 100% :sti peräisin luonnosta.

6 kommenttia:

 1. Ihana toi kehys! Mäki haluun... :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis käsivoide ja kynttilä yhdistelmä. Mistä olet hankkinut kromisen tarjottimen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tarjotin on itseasiassa keraaminen ja se on hankittu Zano-nimisestä liikkeestä.

   Poista
 3. Hei, saako kysyä minkä tuoksuisia / vahvuisia nuo sinun NEOMin tuoksut ovat? Tuo suihkutettavan pullo varsinkin on todella kaunis! Mistäköhän näytä löytäisi "livenä" että pääsisi tutustumaan...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, toki saat kysyä :) Mulla on Moroccan blush rose sekä Refresh -suihkeet. Tykkään ehkä enemmä tuosta Refreshistä, se on hedelmaisen freesi. Nämä Neomin tuoksuthan ovat luomulaatuisia, joten ne ovat vähän miedompia kuin ns. normisuihkeet, jotka saattavat olla tosi vahvoja. Tykkään näistä kyllä ja aion pysytellä Neomin tuotteissa jatkossakin. Valitettavasti en tiedä saako näitä Suomesta, itse olen tilannut Lookfantastic.com:sta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!