perjantai 15. helmikuuta 2013

Kynsilakka-armeija


Olen vaihtanut kaikki kynsilakkani ns. ekolakkoihin, jotka eivät sisällä kaikkein haitallisimpia ainesosia (Dibutyl Phthalate, Toluene, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Camphor), joilla saattaa olla haitallisia vaikutuksia esimerkiksi hormonitoimintaan. (En nyt mene tässä sen syvemmälle ko. asiaan.)

Kynsilakka tosin ei voi koostua täysin luonnosta peräisin olevista raaka-aineista, eikä näin ollen voi täyttää luonnonkosmetiikan vaatimuksia. Ranskalaisen Kure Bazaarin kynsilakat ovat 85%:sti luonnon raaka-aineista valmistettuja, joten parempi sekin kuin kynsilakka, jonka valmistuksessa ei ole otettu ollenkaan huomioon sen turvallisuutta ihmiselle. Lakat ovat mielestäni korkealaatuisia ja pysyvyys on hyvä, hekullisista väreistä puhumattakaan! Kure Bazaarin kynsilakkoja olen ostanut mm. ihanan Jolien verkkokaupasta.

Toinen suosikkimerkeistäni on Zoya, jonka lakkoihin olen myös ollut erittäin tyytyväinen. Zoyan lakoissa on valtava väriskaala ja pysyvyys on huippuluokkaa.

Poistan lakat kynsistä tällä soijapohjaisella Priti-kynsilakanpoistoaineella, joka oikeasti tuoksuu hyvältä! Ei enää pistävän hajuisia poistoaineita, jotka saavat silmätkin vuotamaan.

Pritin kynsilakanpoistoainetta on saatavana myös kätevissä kertapakkauksissa, jotka on helppo ottaa vaikka matkalle mukaan.

Kynsienhoidossa vannon NailTekin lasiviilan nimeen. Viilaustuloksen viimeistelee blokkiviila, jolla käyn kevyesti kynnen pinnan läpi ennen uutta lakkausta, näin lakka pysyy paremmin kynsissä.


2 kommenttia:

  1. Aikamoinen valikoima =) olisi kiva nähdä Kuren takarivin lakat tositoimissa, että näkisi kunnolla sävyt kynsissä. Voisin itsekin ostaa jonkun värikkään kesäksi. Marsu

    VastaaPoista
  2. Kiva Marsu kun oon löytänyt tänne :)

    Juu onhan noita tullut kerrytettyä, ei liene ylläri ;) Ensin ihastuin siihen lilaan ihan täysin ja pakkohan se keltainenkin oli hankkia kun sain tietää, ettei sitä välttämättä jatkossa enää saa, on siis jotain viime vuoden mallistoa. En ole sitä itseasiassa ehtinyt vielä käyttää ollenkaan, kevättä odotellessa!

    Yleensä käytän käsissä vaaleampia lakkoja ja varpaissa sitten noita värikkäämpiä. Mutta voisin kyllä tosiaan laittaa tänne blogiin kuvia miltä ko.värit näyttää kynsissä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!