sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Lisää uutta olohuoneessa


Vielä kolmaskin uusi valaisin on löytänyt paikkansa kodistamme. Myös tämä yksilö tarttui mukaan Cobellosta. Aiemmin tällä paikalla ollut valaisin siirtyi työhuoneeseen.

Appelsiinin tuoksuinen kynttilä on soijavahaa. Tälläkin kertaa tuoksu on pesäisin 100% eteesisistä öljyistä. Kynttilän olen tilannut Hyvinvoinnin tavaratalosta.

6 kommenttia:

 1. Onko Roomlightin valaisin? Upea!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa nyt en ole ihan varma minkä valmistajan lamppu tämä on. Hollannista kuitenkin peräisin. kiitos, tykkään tästä myös tosi paljon!

   Poista
 2. Todella upea näyttävä valaisin, ihastelen kodissasi persoonallisuutta ja ylellistä aistikkuutta - Sinulla on ihan oma sisustustyyli- odotan innolla tulevia postauksiasi. Pidätkö ruoan valmistamisesta? Näkisin mielelläni myös kauniita kattauksiasi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuisku, tuo on paras kohteliaisuus minkä voin saada <3 Toivottavasti kukaan ei nyt ymmärrä tätä väärin, mutta tuntuu, että monissa blogeissa esitellään enemmän tai vähemmän samoja "muodissa olevia" esineitä ja asioita, joten olen kokenut poikkeavani hieman tästä valtavirrasta. Toki meiltäkin löytyy näitä trendielementtejä ja saan valtavasti inspiraatiota muista blogeista, enhän niitä muuten seuraisi. Toteutan sitten visioni omalla tavallani ;)

   Kyllä pidän ruuan valmistamisesta, pitääpä laittaa kattausidea korvan taakse.

   Poista
  2. Tuota LadyBluen ylellistä aistikkuuta haluan meillekin! =) Toivottavasti laitat pian lisää olkkarikuvia ja laajempia kuvakulmia.=) Toivoo fanisi.;)

   Poista
  3. Kiitos toiveesta, toteutan varmasti! Vähän olen yrittänyt jarrutella keväisempien tyynynpäällisten vaihtamista sohvalle, tarkoitus oli siinä yhteydessä kuvata vähän laajemmin. Luulen, etten malta odottaa enää kauaa..!

   Poista

Kiitos kommentistasi!