keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Sinistä kylppärin kaapissa

Ostin taannoiselta Omanin lomamatkaltamme hieman kosmetiikkaa, jota Suomessa ei vielä myydä. Tilaamalla esim. UK:sta varmasti näitä tännekin saisi, mutta halusin hieman hypistellä ja tuoksutella tuotteita ennen ostopäätöksen tekemistä.

Kyseessä on merkki nimeltä Neal's Yard Remedies ja kävin heidän omassa liikkeessään tutustumassa tuotteisiin, joten sain erittäin asiantuntevaa palvelua.

Mukaan tarttui muun muassa matkakokoinen vartalovoide, vartalo- ja kasvokuorinta, käsivoide, jalkavoide sekä suihkugeeli (ei kuvissa). Lisäksi sain kaupanpäälle tuubissa olevan suolavartalokuorinnan. Näihin kaikkiin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.

Ostin myös shampoon ja hoitoaineen, sillä matkalle mukaan ottamani alkoivat olla vähissä. Ne olen jo käyttänyt loppuun, mutten ihan vakuuttunut. Ainakin omat, hennot hiukseni ne latistivat täysin eikä siinä mikään muotoilutuotekaan auttanut. Valitsin normaaleille hiuksille tarkoitetut tuotteet, joten voihan olla, että jotkut muut olisivat toimineet paremmin.

Harmikseni silmämeikinpoistoaine ei  poista vedenkestävää ripsiväriä, mutta tämähän minun olisi pitänyt arvata. Luonnonkosmetiikasta ei tietääkseni löydy yhtäkään kyseisen toimenpiteen kunnolla suorittavaa tuotetta. Ripsiväri onkin ainoa tuote, jota en ole vielä voinut vaihtaa luonnonkosmetiikkaan, sillä tarvitsen ehdottomasti vedenkestävän ripsivärin eikä sellaista tietääkseni luonnonkosmetiikkamerkeillä ole.

Suurin osa ostamistani tuotteista sisältää noin 60-95% orgaanisia eli luomuainesosia.


Ehdoton suosikkini tällä hetkellä on mintun ja bergamotin tuoksuinen käsivoide, tuoksu on aivan ihana!

Suosittelen ehdottomasti tutustumaan tuotteisiin jos siihen tarjoutuu mahdollisuus. Olen ollut niihin erittäin tyytyväinen paria mainitsemaani lukuunottamatta. Mutta niinhän se on, että jokaisen on löydettävä ne itselle parhaiten sopivat tuotteet sarjasta kuin sarjasta.

3 kommenttia:

  1. Hei! Löysin blogisi sattumalta ja ihastuin! Sinulla on kaunis koti! Jään innolla seuraamaan tulevia postauksia :)
    http://lumihelmi0.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!