keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tuoksua tupaanVuosia sitten omistin tuoksulyhdyn, mutta johonkin se on tässä matkan varrella kadonnut. (Varmaankin äkillisen siivouspuuskan yhteydessä..) Törmäsin reilu kuukausi sitten tähän moderniin yksilöön surffaillessani netissä ja pakkohan se oli tilata.

Tuoksulyhdyn maljaan laitetaan vettä sekä muutama tippa mieluista eteeristä öljyä. Lämmetessään lyhty vapauttaa tuoksua ilmaan. Olen kerryttänyt tuoksukokoelmaani jo jonkin aikaa ja tällä hetkellä yksi suosikeistani on greippi, joka piristää ja tuo raikkaan tuoksun kotiin. Pidän tuoksulyhdystä, sillä siinä käyttämäni tuoksut ovat 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä, ei siis mitään ylimääräisiä, haitallisia kemikaaleja hengitettäväksi. Lyhdyssä palaa niin ikään myrkytön ekotuikku, joka on valmistettu luomulaatuisesta palmuvahasta.Samalle tarjottimelle ovat löytäneet tiensä myös ihanaiset timantit, joita jouduin kyllä metsästämään enemmän kuin tarpeeksi! Mutta sinnikkyys palkittiin.

Mitä tuoksua sinä haluaisit kotiisi?

4 kommenttia:

 1. Hei,

  Olet löytänyt noita lasitimantteja, mistä ne löytyivät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Fabulous ja kiva, että olet löytänyt tänne puolelle ;) Lasitimantteja tosiaan metsästin pitkään ja hartaasti netistä, onneksi tuotti tulosta. Lopulta sain tilattua niitä Europehousesta. Ne ovat kyllä tosi kivat kun sopivat niin moneen!

   Poista

Kiitos kommentistasi!