lauantai 9. helmikuuta 2013

Viileän vaalea makuuhuone

 
Meillä käytetään lähes yksinomaan yleisilmeeltään valkoisia, hotellimaisen tunnelman luovia liinavaatteita. Nyt teki mieli pedata sänky täysin valkoiseksi, joten väriä ei sen kummemmin näy edes suurissa päivällä esillä olevissa koristetyynyissä. Päätyseinän maalasimme muutama viikko sitten vaaleanharmaaksi; entinen tummanharmaa taittoi silmääni liikaa vihertävään tietyssä valossa, joten se sai lähteä. Kaikeksi onneksi meiltä löytyi tätä maalia vielä varastosta, sillä samaa sävyä on käytetty myös mm. eteisen maalaamiseen noin vuosi sitten.
 
Aiemmin sängyn vastakkaisella seinällä oli suuri, hopeareunuksinen peili. Tutustuttuani hieman Fengshuin maailmaan päätin rauhoittaaa makuuhuoneen ja peilikin sai lähtöpassit. Nyt makuuhuone on harmoninen kaikessa symmetriassa ja yksinkertaisuudessaan. Mitään ylimääräistä rojua ei tästä huoneesta löydy. Ei edes sängyn alta.
 
Sänky on 180cm leveä, mutta näyttää kuvissa pikkuruiselta, johtuneeko sitten massiivisesta sängynpäädystä. Hassua, miten kuvat voivatkaan vääristää!
 

16 kommenttia:

 1. Voih miten kaunis petaus :) Itsekin pidän hotellimaisesta petauksesta ja odottelenkin juuri pakettia stokkalta saapuvaksi, pistin tilaukseen ihania tyynynpäällisiä ja en malta odottaa että pääsen toteuttamaan hotellimaisen petaukseen! <3 Seinänne väri on myös aivan upea, juuri sellainen vaaleanharmaa jota itse olen metsästänyt! Minä hätähousuna tosin kerkesin jo uuden kotimme seinät jo maalata mutta maalin kuivuessa seinä jäikin aivan liian vaaleaksi ja taittaa himpun verran beigeen vaikka hakusessa oli juuri tuollainen sävy kuin teillä näyttää olevan. Noh, tekevälle sattuu :) Mikä maali ja sävy teillä tuosta seinästä löytyy?

  Hih tulipas pitkä kommentti, mutta ihana uusi blogilöytö, jään ehdottomasti seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Toivottavasti pakettisi saapuu pian, on kyllä niiiiiin kivaa päästä toteuttamaan visioita :) Maali on Tikkurilan sävy "Laasti". Meillä on ollut se jo vuoden verran eteisessä ja työhuoneessa ja nyt sitten laitoimme myös makuuhuoneeseen. Monet puhuvat, että kyseinen sävy taittaa beigeen, mutta mielestäni se on kyllä kovin vähäistä eikä ainakaan itseäni häiritse vaikka yleensa todella tarkka olenkin. Ja maalin sävyhän tietysti aina vaihtelee valon mukaan.

   Ja tervetuloa seuraamaan blogiani :)

   Poista
  2. Ihanko totta! Minä olin myös kallistunut laastiin mutta greigemäisyyden takia jätin sen valitsematta, vaikka nyt tuntuu että se olisi voinut olla aika hyvä vaihtoehto.. Noh, nyt mennään näillä haalean vaaleanharmaan seinillä, ainakin toistaiseksi.. :)

   Poista
  3. Niin ainahan sitä voi sitten myöhemmin päivittää väriä jos oikein kova inspiraatio iskee ;)

   Poista
 2. Huikea sänky ja petaus! Mistä olet hankkinut tuon upean sängynpäädyn? (jos haluat paljastaa ) Sinulla on todella upeita valaisimia kaikkialla. Voisiko uudet postauksesi saada suoraan sähköpostiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Sängynpääty on teetetty pari vuotta sitten Pispaan Puu -nimisessä putiikissa. Nettisivut: http://www.pispanpuu.fi/index.php?section=1

   Olen ollut tosi tyytyväinen ja heiltähän saa tilattua ihan juuri sellaisen sängynpäädyn kuin haluaa ja paljon muutakin.

   Nyt on mahdollista saada päivitykset sähköpostiin, laitoin tuohon sivupalkkiin boxin.

   Poista
 3. Upea makkari! Kuolaan tuota sängynpäätyä, wau! :) Meilläkin sängynpäädyn hankinta edessä. Eksyin pispanpuun sivuille ja heiltä löytyy kyllä tosi hienoja vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
 4. Makkarikin näin tyylikäs ja upea! <3 Wau!!!

  VastaaPoista
 5. Kaunis sävy kyllä, löytyy täältäkin keittiöstä! :)

  VastaaPoista
 6. On se vaan yhtä upea kuin meillä <3

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Mikä harmaa sävy on seinissäsi? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!