sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

KeittiössäKeittössä pyrin pitämään tasot mahdollisimman tyhjinä kaikesta turhasta roinasta. Esillä saavat kuitenkin olla jo aikaisemmassa jutussa esittelemäni leivänpaahdin sekä vedenkeitin.


Myös kahvinkeitin on päivittäisessä käytössä, joten sekin saa näkyä. Mikrolle ei harmi kyllä ole paikkaa esim. jollakin hyllyllä tai peräti kaapissa. Valitsimme mikron kuitenkin sopimaan muihin kodinkoneisiin, jotta se häiritsisi mahdollisimman vähän.Saareke tarjoaa arvokasta työ- ja laskutilaa, mikä onkin tarpeen erityisesti ruokaa laittaessa. Haaveissa olisi jossakin vaiheessa vaihtaa kaikki keittön tasot valkoisiksi, mutta katsotaan nyt milloin se olisi ajankohtaista. Emme siis itse ole tehneet mitään remonttia keittiössä, joten siihen nähden olen erittäin tyytyväinen sen nykyiseen jokseenkin neutraaliin ilmeeseen.

5 kommenttia:

 1. Kaunis ja toimiva keittiö! En olekaan nähnyt Moccamasteria tuossa sävyssä, sopii tosiaankin hyvin vedenkeittimeen ja paahtimeen, niin kuin mainitsitkin aiemmin. Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toimiva on kyllä ollut. Moccamaster on tosiaan hieman helmiäisen hohtoinen ;) Aurinkoa!

   Poista
 2. Ihanan näköinen tuo keittiö :))) Ja mä haluisin just tuon värisen mikron. Itsekin toivon, että mikrolle olisi pieni kolo jonne sen voisi laittaa!!

  Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä meilläkin sitten vaikka seuraavassa asunnossa on se kolonen ;)Olisi kyllä aika kiva jos kaikki kodinkoneet olisi integroitu kalusteisiin, olen myös aina unelmoinut sellaisesta uunista joka on helpolla korkeudella, ettei tarvitsisi kyykkiä.

   Poista
 3. Todella kaunis keittiö teillä! Ihanan moderni! Meillä sama ongelma- mikrolle ei minkäänlaista hyllyä ja todella hankalaa olisi sellaisen lisäys! No onneksi kohta alamme kerrostaloasumisen sijaan rakentaa omakotitaloa! Sieltä kuvailemani hylly tulee löytymään! :D

  t. v.believeinyourdreams

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!