tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kodinhoitoa


Säilytän siivousaineita tässä boxissa, joka kulkee kätevästi mukana kun viuhdon ympäri asuntoa.
 

Vaikka siivoaminen ei kuulu lempipuuhiini, kivat puhdistusaineet tekevät siitä vähän paremmin siedettävää ja on mukavaa tietää, ettei hengittele ihmiselle vaarallisia höyryjä. Päivittäisessä käytössä on tämä suihkutiloihin suihkutettava aine, joka estää mm. pesuainejäämiä sekä kalkkia kerääntymästä laattoihin.Tällä Methodin Tub'n tile -aineella puhdistan kylpyhuoneen varsinaisina siivouspäivinä.
 
Methodin Multi Surface -puhdistusaine sopii melkeinpä kaikille kodin pinnoille. Myös tämä tuote on lähes päivittäisessä käytössä ainakin keittiössä.
 
WC-pöntön puhdistamiseen sopii hyvin tämä hyväntuoksuinen Eau de Toilettes -puhdistusaine, joka on niin ikään Methodilta.
 
Lattioiden pesuun käytän tätä Attituden pesusainetta. Olen hieman laiska pesemään lattioita, mutta olen yrittänyt ryhdistäytyä tänä vuonna asiassa.
 
Sitkeimpiin tahroihin pinnalla kuin pinnalla auttaa Universal Stone -puhdistusaine. Huipputuote! Viimeksi hinkkasin tällä suihkutilan laattojen saumakohdat; kyllä toimii!MUST HAVE - pinkki moppi.

9 kommenttia:

 1. Oi hitsi, mä oon haaveillut tuosta Housekeepers Boxista pidempään. :) Ja hyvät pesuaineet sulla on myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haaveilin siitä kauan ja kappas, pari vuotta sitten se käveli vastaan Clas Ohlsonilla! Oikein kätevä on ollut ja pesuaineetkin mahtuu kivasti.

   Poista
 2. Miks meil ei ole näitä?!! Nyt heti ainakii UNIVERSALSTONEA Ruohonjuuresta ostamaan! Mamatschi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan sitä pikkuhiljaa alkaa keräilemään :) Noita Methodin tuotteita saa mm. Prismasta, Kodin1:stä ja joissain Bauhauseissa/K-raudoissakin on näkynyt. Universal Stonen ostin Prismasta, mutta Ruohonjuuressakin sitä tosiaan on!

   Poista
  2. No sitten myös kodin ykköseen!Mamatschi

   Poista
 3. Mun NIIIIN pitää ostaa tuota Stonea !!!

  Kivaa päivää!!

  VastaaPoista
 4. Minäkin ihastuin tuohon Housekeepers Boxiin, nuo Methodin tuotteet ovat mullakin käytössä, tuota veskin pesuainetta pitää lisäksi hankkia. Meillä sataa lunta ja kone temppuilee, mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten vaan miesten Tiimariin eli Clasulle ostoksille boxia hankkimaan ;) Täälläkin lunta piisaa, kivaa iltaa säästä huolimatta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!