keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Kosmetiikkalöytö

Forumin hintahulinoiden tiimellyksessä tulin käyneeksi Yves Rocherilla, jonka tuotteita en ole käyttänyt vuosikausiin. Jostakin olin kuitenkin lukenut, että myös heillä on jonkin verran sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joten päätin tarkastaa valikoiman. Ja toden totta, tarjolla oli kasvojenhoitotuotteita ja vartalotuotteita, joille on myönnetty Cosmebio-sertifikaatti. Minun mukaani lähti tämä ihanan tuoksuinen suihkuvoide, joka sisältää tehokkaasti kosteuttavaa sheaa. Putelilla oli hintaa 2,50€, joten nyt ei ainakaan kukaan voi väittää, ettei osta luonnonkosmetiikkaa sen kalliin hinnan vuoksi! Tästä saattaa tulla uusi suosikki muiden joukkoon.

3 kommenttia:

 1. Sinä kun olet perehtynyt tuohon luonnonkosmetiikkaan, niin tiedätkö niiden soveltuvuudesta allergisille? Kosmetiikan hankinta on hankalaa, koska oireet ilmenevät vasta useamman päivän käytön jälkeen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän uskaltaisin tähän sanoa.. Oletko nimenomaan kiinnostunut vaihtamaan kosmetiikkasi luonnonkosmetiikkaan vai etsiktö ylipäänsä tuotteita, joista ei allergiaa tulisia? Allergiathan ovat niin yksilöllisiä, ettei oikein voi ennalta tietää mikä sopii kenellekin. Mikäli on allerginen esim. joillekin tietylle kasville ja sitä on käytetty luonnonkosmetiikkatuotteessa, saatta se ymmärrettävästi laukaista reaktion. Itsellänikin on ollut vaikeuksia löytää luonnonkosmetiikasta kasvojenhoitotuotteet, jotka sopivat minulle täydellisesti. En varsinaisesti ole allerginen noin yleisesti, muutta saan joskus kosmetiikasta epäpuhtauksia/pieniä näppylöitä kasvojen ihoon. Esim. mineraalimeikkipohjia en yksinkertaisesti voi käyttää. Yhdenkään vartalonhoitotuotteen kanssa minulla ei ole ollut ongelmia. Suosittelisin sinua kokeilemaan tuoksuttomia kasvojenhoitolinjoja luonnonkosmetiikasta, kuten esimerkiksi Laveran Neutral -sarjaa tai Green Peoplen tuoksuttomia tuotteita. Katsoin myös Allergia.fi -sivustolla lueteltuja merkkejä, ja siellä oli luonnonkosmetiikasta ainakin nämä, jotka ovat minulle tuttuja: Green People, Logona, Weleda, Sante ja Dr. Hauschka. Ehkä voisit varovaisesti ensin kokeilla tuotteita vartalonhoitoon ja sitten siirtyä kasvoihin.
   https://www.kosmetiikka-allergia.fi/tuotesarjat

   Poista
  2. Oikein paljon kiitoksia :) Täytyypä perehtyä asiaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!