lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kumpi kampi

 
 
Uuden sohvan hankkiminen ei ole ihan näillä sekunneilla vielä ajankohtaista, mutta haaveilu ei ole kiellettyä, eihän? Meillähän on tällä hetkellä kollaasissa näkyvät Ektorpin kalusteet, mutta mieleni on jo pitkään tehnyt hieman kulmikkaampaa sohvaa. Ikean Kivik vastaisi unelmiani aika hyvin eikä hintakaan pahasti kirpaise. Nyt tässä pohdinkin, pitäisikö uuden sohvan myötä pistää vaihtoon myös nojatuoli ja rahi, vai voisiko Ektorpia ja Kivikiä hieman miksailla?

15 kommenttia:

 1. Kivik on suoralinjaisempi ja Ektorp hieman romanttisempi mun mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näinhän se on, ollaan ehkä vaan jymähdetty tähän Ektorpiin kun se tuli aikoinaan hankittua. Päällisiä on ollut eri värisiä tässä vuosien varrella, mikä on ollut tosi kätevää. Mutta saahan niitä vaihdeltua Kivikiinkin :)

   Poista
 2. Eikö nykyinen nojatuoli ja rahi käy ihan kivasti tuon Kivik-sohvan kanssa? saahan sitä sisustuksessa olla jotain "särmää" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tässä juuri pohdin, periaatteessa ne kyllä varmaan toimisivat ihan sulassa sovussa. Taidan olla vähän turhan tarkka kaiken kanssa :) Kivik-sarjaan ei tosin edes kuulu mielestäni yhtä kivaa nojatuolia..on vaan niitä käsinojattomia.

   Poista
 3. Meillä oli parisen vuotta Ektorp sarjan 3-istuttava sohva sekä rahi mutta pistin ne pari kk sitten vaihtoon ja tilalle tuli Kivikin 3-istuttava sohva ja vielä pitäisi se 2-istuttava hankkia :) Itse tykkään Kivikistä ehdottomasti enemmän, ektorp tosiaan romanttisempi kuin tämä suoralinjainen kivik.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivik olis kyllä varmasti täydellinen meillekin, mutta aina on tosiaan ollut jotain muuta tärkempää projektia päällä, joten sen hankkiminen on viivästynyt. Ja ensin pitäisi tosiaan saada vanhoille huonekaluille uusi koti!

   Poista
 4. Kivik näyttää kivemmalta! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, hinku alkaa käymään sietämättömäksi :) Tekisi niiiin paljon mieli hankkia se..

   Poista
  2. Hih, tiedän niiiin tunteen!!! :))

   Poista
 5. Kivik-sohva on enemmän meikäläisen makuun ja kyllä mun mielestä sen kanssa natsaa yksiin nuo yksittäiset Ektorpit, siinä tulee vähän vaihtelua muotoihin. Jos kaikki olisi samaa mallia, voisi lopputulos olla liian 'kaavamainen' ja tylsä, en osaa sitä sen kummemmin selittää =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Ektorp on nyt vähän niin kuin nähty, Kivikille olis kova tilaus! Sitä tässä kans mietin, että jos ensin ostais tuon sohvan ja sitten kattois miten loput jutut asettuu sen kanssa. Ymmärsin kyllä sun pointin :)

   Poista
 6. Musta voi miksaillakin keskenään, ite aion yhdistää ektorp divaanin ja kivikin 3 istuttavan sohvan. Mun päässä ne sopii yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sullahan on toi Kivik, tai ainakin tulossa! Varsinkin jos päällinen on samaa kangasta niin aivan varmasti sopivat hyvin yhteen.

   Poista
 7. Meillä on kivik 3:n istuttava sohva sekä siihen kuuluva rahi ja vielä pitäisi ostaa se nojatuoli kunhan niitä vaan tulee taas ikeaan :)
  Kivik näyttää kuvissa ja luonnossa paremmalta eikä läheskään niin ryppyiseltä kuin ektorp! :)
  Sulla on muuten ihana blogi! <3 Tykkään kovasti sisustuksestanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivik on kieltämättä vähän särmämpi kuin Ektorp ja mielestäni sopisikin myös meidän tämän hetkiseen sisustukseen paremmin :) Toivottavasti saan sen jossakin vaiheessa :) Kiitos paljon palautteesta, kiva, että olet viihtynyt blogini seurassa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!