sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Miniostos: Uudet kynttilät

Nämä pallokynttilät päätyivät ostoskoriini Stockmannilla, halusin hieman vaihtelua valkoisten kynttilöiden jälkeen. Epäröin pikkuisen värin kanssa, sillä täysin puhdasta harmaata ei ollut saatavilla, mutta oikeastaan tämä sävy sulautuu ihan hyvin muuhun värimaailmaan. Yritän opetella pois aivan älyttömyyksiin menevästä tarkkuudesta, jolloin kaiken tulee olla tismalleen saman väristä. Eihän siinä mene kuin ikä ja terveys. Hermoista puhumattaakaan. Miltä näyttää?

8 kommenttia:

 1. Väri sopii kivasti verhoihin, ihana moderni ja ylellinen pääsiäiskoti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan sopii, välillä kun on niin vaikea arvioida kaupassa sopiiko jokin kotiin vai ei. Ja kiitos, täällä ollaan valmiita pääsiäiseen :)

   Poista
 2. Voi olenpa jäänyt aivan koukkuun blogiisi parin viikon lukemisen jälkeen, tyylikäs koti kertakaikkiaan!
  Pakko kysyä, mistä tämä mieltymyksesi "värittömyyteen" sisustuksessa tulee, onko se ollut tyylisi aina? Olen itse huomannut erilaisten värikausien jälkeen (violetti koti jne...), että yllättävän pitkään olen kaivannut kotiin vain valkoista, mahdollisimman luonnollisia sävyjä ja väreinä korkeintaan ehkä yksityiskohdissa kullan loistoa. Hassua, miten nopeasti mieli muuttuu, kun muutama vuosi sitten olisin vielä todennut valkoinen+beige-sisustuksen olevan maailman tylsin tyyli. :D Nyt kuitenkin olisi kiva, ettei sisustuksessa häiritse mikään! Olisikin kiva lukea joitakin vinkkejä ns. ajattomaan sisustukseen. Olisipa vaan omassa kodissa vielä joskus samanlainen harmonia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta ja kivä, että olet viihtynyt! Mielestäni valkoinenkin on väri :) Mutta jos nyt puhutaan siitä, ettei kodissani ole kirkkaita värejä, niin tämä varmasti juontaa juurensa jo lapsuudenkodistani. Oli minullakin sininen kausi joskus opiskeluaikoina ja muutenkin pieniä väriläiskiä kodissa, mutta perusvärinä on oikeastaan aina ollut valkoinen, jonka päälle on hyvä lähteä rakentamaan itseä miellyttävää kokonaisuutta. Nopeaksi niksiksi harmoniaan neuvoisin valitsemaan max. 3 toisiinsä sopivaa väriä, joilla sitten sisustetaan koko asunto. Ehkä voisin kyhäillä jotakin postausta aiheesta jos saan tarpeeksi ajatuksia kokoon :)

   Poista
 3. Kaunista :)) Ja oikein kivat noi pallokynttilät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajattelin, että pallot tuovat vähän mielenkiintoa :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää kuten aina teillä.=) Minäkin oon yrittänyt opetella tuota samaa. Olen myös tosi tarkka sävyistä ym. Raskasta! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;) Joo raskasta on, vähän täytyy opetella löysäämään!

   Poista

Kiitos kommentistasi!