lauantai 2. maaliskuuta 2013

Perjantai-illan traditio

Kuten jo aikaisemmassa Keittiön tehokaksikko -jutussa mainitsin, meillä on tapana tehdä usein perjantai-iltaisin graavilohileipiä eikä tämäkään viikko ollut poikkeus.

Olen aika tarkka siitä, että kala on juuri sellaista kuin haluan eli tarpeeksi ohueksi siivutettua. Onneksi ei joka kerta tarvitse Stockan Herkkuun lähteä, sillä läheisessä City Marketissa on oikein hyvä kalatiski. Terkut vaan Juhan Kala:lle. Ehkä vielä joku päivä uskaltaudun graavaamaan lohen itse, täytyy varmaankin mennä taas isäni oppiin kun neuvot ovat hieman päässeet unohtumaan


Sen kummempia kattauskuvia ei tällä kertaa ole tulossa, sillä kalaleivät ja salaatti nautiskellaan telkkarin ääressä Korkojen kera! Yhdistelmä on mainio, suosittelen kokeilemaan.

Ihanaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. NAMS!! :)) Taidan itse herkutella tänä iltana :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vei kyllä melkein kielen mennessään nämä leivät. Eikä niihin koskaan kyllästy. Hyviä herkkuhetkiä!

   Poista
 2. Voi kiitos! Tämä oli toivepostaukseni :) Herkulliselle näyttää, minä olen opetellut kalan graavaamisen itse äitini ohjeella ja ripsautan hivenen sokeria kalalle, suolaa ja tilliä, kylmäsavulohi on myös mielestäni maukasta, meillä tosin on aika harvoin kalaa tarjolla, koska poikani on kalalle allerginen. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi mulla oli kokkailuihin liittyen dokumentoituna herkkumakaronilaatikon teko kuvina, mutta nyt ne ovat kadonneet taivaan tuuliin, ei löydy kamerasta eikä koneelta, höh. Mutta kiva jos tämä juttu oli mieleen :) Kiitos, aurinkoa myös sinun viikonloppuusi!

   Poista
 3. NAMM,näitä meillekin tänä iltana!!! Mamatschi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eipä yllätä ;) Makoisia kalaisia hetkiä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!