keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pupuja ja munia-T vinkkasi aiemmin kommentissaan ostaneensa Prismasta hopeisia pupuja ja munia pääsiäiskoristeiksi. Siitä asti ajatus on pyörinyt takaraivossani ja vihdoin tänään ohikulkumatkalla käväisin tarkistamassa vieläkö niitä saisi. Olin jo varatunut pahimpaan, sen verran myöhässä kun olin, mutta alahyllyltäpä löytyikin vielä pupuja ja munia ja vieläpä reilulla alennuksella, ihan euron sijoitin näihin söpöläisiin. Ensin mietin ovatko nämä omaa tyyliäni, mutta nyt kävi kyllä niin, että kun halvalla sai niin päädyin myönteiseen ostopäätökseen.


Olin pyhästi päättänyt etten tee pajunoksistani mitään joulukuusta, mutta siellä nämä uudet koristeet nyt kuitenkin killuvat.

14 kommenttia:

 1. Vau, ihania! Pitäisiköhän itsekin käydä, vaikka meillä alkaa noita koristeita kyllä olla riittämiin...

  VastaaPoista
 2. näyttääpä koristeet kivalle pääsiäisasetelmassasi :)Itse otin nauhat pois ja laitoin puput pöydälle ja munat lasimaljaan höyhenien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan noitahan voi käyttää eri tavoin :)

   Poista
 3. Voi nuo minäkin olisin halunnut, mutta en ole päässyt Prismaan asti! =/ Siispä ihailen vain sinun koristeita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :( Onko teillä jotain muita pääsiäiskoristeita?

   Poista
 4. Heh, ihana "pääsiäiskuusi" <3. Koristeet on aivan ihanat. Tosta ekasta kuvasta ajattelin, että ne on juurikin sinun tyyliset koristeet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tosta puskasta tulikin nyt koristuksiltaan vähän runsaampi, kuin alunperin piti. Mutta ihan kivasti ne siihen sopii :)

   Poista
 5. Oih, oi kuinka kauniit :)))

  Kivaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
 6. Ompas söpöt koristeet, kerrankin jotain oman väristä eikä aina sitä keltaista :D Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kunnia ideasta kuuluu kyllä lukijalleni -T:lle :) Mutta tosiaan meillä ei keltaista pääsiäistä nähdä, viihdyn paremmin rauhallisemmissa väreissä. Kiitos samoin ihanaa pääsiäistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!