maanantai 11. maaliskuuta 2013

TOP 3 hotellit / Kirkas kakkonen

GLORIA HOTEL DUBAIKakkosvalintani on Gloria Hotel Dubaissa. Gloria Hotelissa on mahtavan kokoiset huoneet, noin 60-70m². Tässä hotellissa on myös vakinaisia asukkeja, joten kyse on enemmänkin huoneistoista pyykkikoneineen päivineen kuin tavallisista hotellihuoneista.


Sänky oli jättikokoinen ja supermukava. Makuuhuoneessa oli myös runsaasti säilytystilaa vaatteille.Kylppäri oli tilava ja siisti.Huoneistossa oli myös pieni keittiö, jonka ansiosta saatoimme nukkua huoletta myöhään ja nauttia sitten aamiaista omalla pikku parvekkeella.

Huoneemme sijaitsi 40. kerroksessa, joten kaiteen yli ei juurikaan tehnyt mieli kurkotella. Tosin pidän kyllä korkeista paikoista, mitä korkeammalla sen parempi. Hotellin hissit meinasivat aiheuttaa välillä harmaita hiuksia, hissejä kun ei ollut kovin montaa ja kerroksia 40. Tämä ei meitä kuitenkaan sen suuremmin haitannut, lomalla kun oltiin.

Uima-allas iltahämärissä. Hotelli sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn Sheikh Zayed Roadin varrella, joten liikenteen melu kuului kyllä 8. kerroksessa sijaitsevalle allasalueelle. Meitä se ei kuitenkaan häirinnyt, sillä olimme niin tyytyväisiä huoneeseemme ja hyviin yöuniin.
 
Bonuksena hotellissa maksuton pysäköinti hotellin omassa parkkitalossa.

Lue lisää Gloria Hotelista täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!