sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Työhuoneessa

Kotitoimistomme on sisustettu valkoisen ja harmaan sävyillä kuten muukin asunto. Huoneella on oikeastaan aika monta funktiota, sillä sohva on vuodesohva ja huoneessa oleva laatikosto toimittaa eteisestä puuttvan laskutason virkaa.
 
Omaa silmääni häiritsee tällä hetkellä tämän valaisimen varjostin, sillä se on mielestäni hieman liian pieni. Varjostin ei ole sieltä pienimmästä päästä, mutta lampun jalan ollessa melkoisen massiivinen tulisi varjostimen seurata perässä. Mitä mieltä olette? Lampun alkuperäinen varjostin on neliskanttinen ja todella kaunis, muttei sovi tällä hetkellä pellavaisen värinsä puolesta tuohon nurkkaan.Tämän laatikoston päällä olevalle tarjottimelle on kiva laskea avaimet tai muuta tilpehööriä kotiin tullessaan. Myös ylälaatikot ovat samantyylisessä käytössä. Muissa laatikoissa onkin sitten tavaraa sisustuslehdistä lahjapapereihin.

Varsinainen työpöytä on sijoitettu ikkunan eteen, jotta luonnonvalosta on mahdollisimman paljon hyötyä. Ikkuna tosin on pohjoiseen päin, joten suoraa auringon porotusta ei tähän huoneeseen tule. Työhuoneemme sijaitsee asuntomme koillis-osassa, joka on Fengshuissa omistettu koulutukselle ja tiedolle. Mikä sattuma!

6 kommenttia:

 1. Todella upea viileä tunnelma, onko seinien väri sama kaikkialla asunnossa? Minusta tuo valaisin näyttää tyylikkäälle juuri noin, tuo ruusutyynykin on kaunis, onko se silkkiä? Tyylikkäitä yksityiskohtia jälleen paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuisku! Työhuoneen yhdessä seinässä (sohvan takana) on tosiaan käytetty samaa vaaleanharmaata maalia kuin eteisessä ja makuuhuoneessakin. Valaisimen kanssa kävi yksi vähän hassumpi juttu, saatte nähdä sen myöhemmin, mutta voi tosiaan olla että lamppu jää noin kuten se näissä kuvissa on. Ainakin toistaiseksi. Ruusutyyny ei ole silkkiä, olisikohan jotakin taftia ja tylliä tai sen tyylistä. Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 2. FengShui on tosi mielenkiintoista!! Oletko siis käynyt jonkun kurssin vai lukenut jostain??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Se vie täysin mennessään. En tosiaankaan ole mikään täysinoppinut, vaan olen vasta taipaleeni alussa. Olen lähinnä lueskellut joululahjaksi saamaani kirjaa. Fengshui on kiehtonut minua jo todella kauan, enkä käsitäkään, miten en ole jo aiemmin hankkinut sitä käsittelevää opusta. Onneksi joulupukki tiesi ;)

   Poista
 3. Tosi kaunis sisustus! Pidän kovasti! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!