keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Aubrey Organics -hiustenhoitotuotteet testissä

Sain kokeiltavakseni Suomessa uuden Aubrey Organicsin shampoon ja hoitoaineen. Olen ollut tietoinen merkistä jo aiemmin ja muutamaan otteeseen meinannutkin tilata sitä ulkomaalaisista nettikaupoista, mutta aina ajatellut, että ostan sitten vaikka jostakin reissusta. Nyt merkki on kuitenkin ilokseni rantautunut tänne koti Suomeen. Merkin filosofia on tehnyt minuun vaikutuksen ja kuten jo aiemmin olen kertonut, pyrin käyttämään vain laadukasta luonnonkosmetiikkaa niin ihon kuin hiustenhoidossakin.

Lainaus Aubrey Organicsin suomenkielisiltä sivuilta:
"Aubreyn missiona on tarjota täysin luonnollisia, turvallisia sekä tehokkaita tuotteita ihon-, vartalon- ja hiustenhoitoon. Aubrey tarjoaa todellisen ja aidon vaihtoehdon useille markkinoilla saatavissa oleville tehdasvalmisteisille synteettisille tuotteille. Aubreyn tuotteet valmistetaan ehdottoman laadukkaista ja täysin luonnollisista aineosista pakkauksista, kustannuksista tai itse aineosista tinkimättä" Lue lisää täältä.

Testissä minulla on rasvoittuvalle päänahalle sopivat Green Tea Clarifying Shampoo sekä Green Tea Finishing Rinse -hoitoaine.

Pesen yleensä hiukset joka toinen päivä ja yleensä minulle ratkaisevaa hiustenhoitotuotteissa on se, kuinka puhtailta hiukset näyttävät vielä toisena päivänä. Usein joudun turvautumaan hituseen kuivashampoota, mutta silti eri shampoiden ja hoitoaineiden välillä ero saattaa olla huomattava. Siinä missä toisten tuotteiden kanssa pärjään hyvin kaksi päivää niin toisten kanssa jo ensimmäisenä päivänä tuntuu, että hiukset ovat jo hieman likaiset ja menevät päätä myöten. Kerrottakoon vielä, että hiuspohjani on rasvoittuvaan taipuva, mutta latvat saattavat olla hieman kuivat raidoituksen vuoksi.

Shampoo tuntui aluksi kädessä hieman lirulta, mutta muuttui hiuksissa ihanan kermaiseksi vaahdoksi. Tuoksu oli mieto ja miellyttävä sekä pesutulos erittäin hyvä. Oma pitkä tukkani kaipasi kyllä hoitoainetta pesun jälkeen, sen verran rapsakaksi shampoo jätti hiukset.

Hoitoainekaan ei tuntunut kädessä kovin paksulta, mutta levittyi hyvin hiuksiin. Kevyt teepuun tuoksu leijaili nenääni. Annoin hoitoaineen vaikuttaa hetken ja se todellakin hoiti hommansa! Hiuksista tuli sileät ja helposti kammattavat. Kuivatuksen jälkeen hiukset tuntuivat ilmavilta ja hyvin hoidetuilta.

Olen käyttänyt näitä tuotteita vasta muutaman kerran, mutta tykkään kovasti. Toisena päivänä laitan hieman kuivashampoota, kuten kaikkien muidenkin shampoiden ja hoitoaineiden kanssa.

Aubrey Organicsin tuotteisiin voit tutustua täällä ja samassa osoitteessa voit tehdä tilauksen. Suosittelen lämmöllä kokeilemaan tuotteita!  Jos sinulla on kysyttävää vastaan mielelläni ja kokemukseni Aubrey Organicsin asiakaspalvelusta oli erittäin positiivinen, voit ottaa heihin yhteyttä täältä.


VINKKI:
Kuva www.pinterest.com

Käytän aina hiustenpesun jälkeen mikrokuituista turbaania, joka imee kosteutta tehokkaasti itseensä. Vasta kun hiukset ovat olleet hetken pyyhkeen sisällä harjaan ne. Näin hiukset eivät kulu yhtä paljon kuin jos niitä vain "hankaisi" pyyhkeellä. Olen tilannut turbaaneja täältä.

6 kommenttia:

 1. Hyvä vinkki! Tämä luonnonkosmetiikka merkki onkin entuudestaan tuntematon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tästä on apua :) Ja ihanaa kun Suomeenkin alkaa tulla enemmän valikoimaa!

   Poista
 2. Toi turbaani kuulostaa tosi mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turbaani on ihan paras :) Ja tosi kevyt päässä toisin kuin esim. iso kylpypyyhe.

   Poista
 3. Kiva postaus, kiitos vinkistä :) Tollainen turbaani pitäisi hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämmöllä sekä turbaania että kokeilemiani Aubrey Organicsin tuotteita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!