torstai 11. huhtikuuta 2013

Beach House -lyhdyt

Olen päässyt toden teolla kesäisen sisustamisen makuun eikä tästä ole enää paluuta. Nyt otin esille lyhdyt, jotka jo aiemmin esittelin Kesäisiä tykötarpeita -postauksessa. Nyt lyhdyt ovat heränneet eloon, sillä ne ovat saaneet sisäänsä merellisiä koristuksia.

Asettelin lyhtyjen sisälle kynttilöiden lisäksi simpukoita sekä muita merellisiä koristeita. Pohjalle ripottelin kauniita valkoisia koristekiviä rantamaisen tunnelman saavuttamiseksi.
 Suuremmassa lyhdyssä on sisällä harmahtava kynttilä, joka voisi itse asiassa olla hieman isompikin lyhdyn kokoon nähden. Käytin nyt lyhtyihin kynttilöitä, joita kaapissa sattui olemaan.

Pienemmässä lyhdyssä on puolestaan luonnonvalkoinen kynttilä.

Lopputulos on onneksi tarpeeksi rauhallinen makuuni. Simpukoiden eri värit tuovat kuitenkin hieman mielenkiintoa kokonaisuuteen. Aluksi metsästin kokovalkoisia simpukoita, mutta nyt näen, että ne olisivat olleet ehdottomasti liian monotoninen valinta. Mitä pidätte lyhdyistä?

11 kommenttia:

 1. Ihanat lyhdyt, ja nuo koristukset ovat niin kauniit!! :) Ihanasti tulvahtaa heti mieleen kaikki lomamatkat ja suomen kesien uintireissut ♡

  VastaaPoista
 2. IH-NA-NAH-NAT !!! Mamatschi

  VastaaPoista
 3. Tykkään tykkään!:) Sulla on silmää! Tyylikkäät kokonaisuudet. Itsekkin katselin eilen simpukkapakkauksia ja melkein nappasin mukaan, mutta sinne vielä jäivät. Kun en siinä silmänräpäyksessä keksinyt minne niitä laittaisin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äkkiä hakemaan ne simpukat! Jos vaikka saisit tästä inspistä :)

   Poista
 4. Mielettömän lyhdyt upeine asetelmineen <3 Kuulen jo aaltojen pauhun...

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä sisällä eletään jo kesää vaikka ulkona on vielä lunta..

   Poista
 6. Nämä on juurikin ne lyhdyt mitkä tahtoisin itsekin kotiuttaa :) Iik, kuinka ihanat ne onkaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!