lauantai 20. huhtikuuta 2013

Blogi- ja lukunurkkaus


Tässä sohvan nurkassa kirjoittelen blogia sekä lueskelen kirjoja ja lehtiä. Se taitaakin olla lempipaikkani kodissamme, sen verran usein siihen käperryn. Saatan vielä vetäistä torkkupeiton päälleni ja olotila on varsin mukava! Olen muuten tykännyt tosi paljon HM Homen pellavaisista tyynynpäällisistä, jotka vaihdoin näin kesää vasten sohvallamme vaelteleviin tyynyihin.
 
Aivan sohvan vieressä olevan lasipöydän alahyllyllä säilytän lukemista vaille olevia lehtiä, sekä muutamia ikisuosikkeja, kuten Riviera Maisonin kuvastoja. Niihin on mukava palata aina välillä ja haaveilla. Lehdet ovat tässä kätevästi aivan käden ulottuvilla. Pöydän takana oleva seinä näyttää nyt hieman tyhjältä, sillä siinä kohdalla ei ole tällä hetkellä verhoa.

Seuraavaksi lukemista odottavat nämä kolme kirjaa. Ajattelin napata tulevaan reisuun mukaan yli 600-sivuisen Krokotiilin keltaiset silmät -teoksen. Riittääköhän se vajaaksi pariksi viikoksi? Olen kuullut kirjasta paljon hyvää, joten ostin samalla myös jatko-osan, joka on nimeltään Kilpikonnien hidas valssi. Kesän mittaan tulen varmasti lukemaan myös Prinsessa Madeleinesta kertovan kirjan.

Nämä nidokset ovat muodostuneet minulle varsinaisiksi "käsikirjoiksi". Pidän niitä aina helposti saatavilla, jotta voin tarkistaa asioita heti kun ne juolahtavat mieleen. Esimerkiksi Totuus kosmetiikasta -kirjan lopussa on kattava luettelo kosmetiikassa käytettävistä ainesosista ja niiden turvallisuusluokituksesta.

Myös tämä mehevä lukupaketti on hyppysissäni tämän tästä. Kardashianin imperiumista kertovassa kirjassa on myös runsaasti kuvia tästä suurperheestä, etenkin Kimistä, Khloesta sekä Kourtenysta, jotka ainakin itselleni ovat juuri ne kiinnostavimmat henkilöt.

10 kommenttia:

 1. Kivan näköinen blogi-ja lukunurkkaus. Tuo prinsessa Madeleine kirja alkoi kiinnostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuon kirjan ostaminen on ollut monta kertaa mielessä, mutta aina se on vaan jotenkin sitten unohtunut. Nyt päätin vihdoin hankkia sen kun Madeleine on tänä vuonna muutenkin niin ajankohtainen henkilö :)

   Poista
 2. Kutsuvan näköinen lukunurkkaus, minä tykkään seurata myös Madeleinea ja muitakin kuninkaallisia, odotan häitä innokkaasti kiva huomata sinusta tämä ns. hömppäpuoli, olisi kiva tietää mikä olet horoskoopissa, veikkaan että olet leijona tai neitsyt aurinkomerkiltäsi, ehkä nouseva skorpioni, hih, en ole perehtynyt aiheeseen tämän enempää, eli en ala tekemään viikkohoroskooppiasi älä pelkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään seurata erityisesti Ruotsin kuninkaallisia ja Madeleine on ollut aina ehdoton suosikkini, joten odotan myöskin häitä innokkaana! Oletko perehtynyt horoskooppeihin tarkemminkin? Minulle on joskus tehty ihan henkilökohtainen horoskooppi tarkan syntymäajan mukaan, lehdistä en kyllä horoskooppeja lue :) Olen itse asiassa rapu ja nouseva leijona. Joskus luin jostakin, että nouseva merkki määrittää luonnetta jopa enemmän kuin aurinkomerkki, mene ja tiedä. Toisaalta sitten on spekulaatioita myös siitä, että horoskooppien päivämäärät pitäisi päivittää, silloin olisinkin kaksonen. Ota näistä nyt sitten selvää :)

   Tässä juttua uusista päivämääristä:
   http://www.iltasanomat.fi/horoskooppi/art-1288362588414.html

   Poista
 3. Aika hauskaa. Valkoisen sohvan oikeassa nurkassa minäkin koneineni kökötän. Ja lukemattomat lehdet kädenulottuvilla. Tosin piilossa ison rahin sisällä, koska niitä on ihan liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutun oloisia kuvia siis varmaan :) Olen vihdoin saanut karsittua lehtipinoni siedettäväksi, vielä vähän aikaa sitten meinasin hukkua niihin. Onneksi lehtiä voi kierrättää kavereille ja perheen sisällä, niin ei harmita vaikka joskus lukaisisikin jonkin lehden vähän pintapuolisemmin :)

   Poista
 4. Kivoja kirjavinkkejä ja eiköhän noi riitä kahdeksi viikoksi :)

  VastaaPoista
 5. Ihgui. :)) mä ostin fengshui aapisen äskettäin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fengshui on kyllä mielenkiintoinen, oma maailmansa! Kivaa sunnuntaita!

   Poista

Kiitos kommentistasi!