torstai 4. huhtikuuta 2013

Cocooning


Olisikohan otsikon suomenkielinen vastike kotoilu? Joka tapauksessa korkkasin pääsiäisenä käyttämättömän Juicy Couturen -oloasun, jota olen säästellyt marraskuusta asti. Se päällä oli ihanaa oleilla rauhassa kotosalla ja fiilistellä pääsiäistä. Olen näiden pukujen suurkuluttaja, kuten kävikin ilmi 8 asiaa minusta -postauksessa. En voisi elää ilman näitä! Niin mukavia ne ovat päällä. Onnistuin nappaamaan tämän alesta edellisellä lomareissullamme ja jotenkin ihastuin hupparin selkämyksessä komeilevaan söpöön ananakseen, vaikka useimmiten ostankin asut ihan ilman kuvioita. Missä vaatteissa te oleilette kotona?

12 kommenttia:

 1. Täällä on myös toinen veluuriasuja rakastava! Päältäni löytyy aina pehmoinen asu kotona, en voisi kuvitellakaan olevani kotona farkut jalassa - heti kun ovesta pääsee sisään niin pehmoista päälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama homma, välittömästi veluuriasu päälle kun tulee kotiin :)

   Poista
 2. Minäkään en voi olla ulkovaatteissa ( =lue farkut ) kotona! Heti kun astun ovesta sisään vaihdan lökäpöksyt ja rennon paidan!!:):)

  Kivaa päivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin paljon mukavampaa oleilla rennoissa vaatteissa kotona! Välillä kyllä piipahdan kauppaan tai johonkin muualle lähelle samassa asussa, hups!

   Poista
  2. To-del-la-kin! Sama täällä. En tosiaan jaksa tälläytyä kauppaan mennessäni! Yleensä viikonloppuisinkin rento meno jatkuu :))

   Poista
 3. Hieno ananas! Näissä samoissa viihdyn myös minä kotona. Kesällä käytän myös terry eli frotee-versioita, ovat jotenkin viileämpiä.
  Hupparit kyllä saisivat olla hieman pidempiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ollut myös terryjä, tai itse asiassa tälläkin hetkellä on yksi, mutta jostakin syystä preferoin veluurisia asuja :) Ovat ehkä vähän pehmeämpiä tai jotain. Huppareissa otan yleensä vähän isomman koon niin se on sitten hieman pidempi ja väljempi :)

   Poista
 4. Ihana asu ja kivan värinen, samantyyppisissä itsekin viihdyn kotosalla, nyt on musta kausi menossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin kaapissa on myös musta, siinä vaan näky aika helposti kaikki nöyhdät :) Muuten se on kyllä ihana!

   Poista
 5. Kotona leggingssit tai muut lököhousut ja jokin paita ja tarvittaessa huppari. Farkut on inhan kireät kotona ollessa, yh! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!