lauantai 13. huhtikuuta 2013

Hullu ostos


 
Niinhän siinä sitten kävi, etten pystynyt pysyttelemään pois Hullareilta. Oikeastaan olin vain läpikulkumatkalla ja kurkkasin, josko ihastelemaani huivia olisi vielä jäljellä. Olihan sitä ja hellyin pelastamaan yhden kappaleen itselleni.

Ostin huivin silmällä pitäen tätä Michael Korsin laukkua, jonka hankin viime keväänä. Se osoittautui hyväksi kesälaukuksi ja tulee sitä varmasti olemaan tänäkin vuonna. Huivi ja laukku ovat herkullinen parivaljakko, eikö vaan?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näyttää kivalta minunkin silmääni :) Harmi, ettei valokuvat tee oikeutta varsinkaan laukun värille.

   Poista
 2. Tämä huivi- ja laukkuhullu kyllä tykkää :) Tuo MK:n laukku ei taida ollakaan täältä Suomesta, en muistaakseni ole nähnyt tuota herkullista väriä, vähän minua jäi harmittelemaan ne Korsin todella edulliset Hullareiden laukut, mutta ne menivät hetkessä, tuo huivi on upea ja sopii ihanasti laukun sävyihin. Minulla on etsinnässä MK:n kiiltonahkainen musta laukku, hopeisin yksityiskohdin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Itse asiassa laukku on ostettu viime keväänä Stockalta, tänä vuonna en samaa väriä ole nähnyt. Hullareilla oli tosiaan edullisesti MK:n laukkuja, mutta arvattivassa oli että ne menevät kuin kuumille kiville. Toivottavasi löydät etsimäsi :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Mietin pitkään onko se liian raju minulle, mutta onneksi päätin kuitenkin ostaa sen. Kovassa käytössä on nimittäin ollut!

   Poista

Kiitos kommentistasi!