perjantai 19. huhtikuuta 2013

Ihania sisustusjuttuja kesäkotiin


Villa Stockmann silkkiverho täältä, Aneta Bottle -pöytävälaisin täältä, Casa Stockmann -huopa täältä, Villa Stockmann -valokuvakehys täältä, Kartell Matelasse -maljakko täältä, Lexington-patakinnas täältä


Kesäisessä sisustamisessa pysyttelen kutakuinkin samoilla linjoilla kuin muunkin osan vuodesta. Mitä nyt olen hieman hairahtunut Beach House -tyyliin näin kesän korvilla :) Heh, ei vaan, oikeastaan aina maustan perustyyliäni vuodenaikaan sopivilla pikku jutuilla. Kesän kolkutellessa mieleni tekee vaaleampaa ja kepeämpää sisustusta, johon eivät kuulu tummat värit. Eilen saivat olohuoneemme tummanharmaat verhot kyytiä, saas nähdä mitä keksin tilalle. Kotona pitää myös ehdottomasti olla tuoreita kukkua, tosin meillä on tällä hetkellä vain pari orkideaa. Onko teillä tarve tehdä muutoksia kotiin kesäksi?


sis. mainoslinkin

8 kommenttia:

 1. Mielessä on miljoonia muutoksia, kunhan vain olisi riittävät resurssit niiden toteuttamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se! Aina tuntuu, että puuttuu joko aikaa tai rahaa. Tai työvoimaa :)

   Poista
 2. Minulla on vaalea perusväri ja sitten lisäilen kausisomisteita ja jotain fiiliksen mukaan juttuja. Makuuhuoneeseen on uudet verhot etsinnässä, luonnonvalkoiset silkkiverhot olisivat upeat, mutta en ole löytänyt luonnonvalkoisia valmisverhoja, jotka tulevat edullisemmaksi kuin vuorillisten verhojen teettäminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä olet kysellyt verhojen teettämistä? Itse olen havainnyt hyviksi Stockan luonnonvalkoiset silkkiverhot, mutta eiväthän ne tietysti halvimmasta päästä ole. Jotenkin kuitenkin olen kuvitellut teettämisen vielä kalilimmaksi.

   Poista
  2. Hei, onko nuo Stockan verhot luonnonvalkoiset? Kysyin joltain bloggaajalta niistä ja minulle kerrottiin ko. verhojen olevan ihan (viti)valkoiset, pitääpä kurkata nuo verhojen mitat, kiitos :)

   Poista
  3. Nuo Stockan verhot, jotka on esitelty yllä ovat nimen omaan luonnonvalkoiset eivätkä vitivalkoiset :) Meillä on ne makuuhuoneessa.

   Poista
  4. löysin silkkiverhot itselleni Silkkikauppa.fi nimisestä verkkokaupasta, tai teetin ne luonnonvalkoisena mittojen mukaan, yritys tekee silkkiverhot mm. Hyvinkään Asuntomessuille, valmisverhoja on kolme eri vaihtoehtoa hintaan 109 e /kpl korkealaatuista intialaista dupion silkkiä. Tuo Stockan verho on valitettavasti mulle 20 cm liian pitkä.

   Poista
  5. Kiva juttu, että löysit etsimäsi! Hintakin on varsin kohtuullinen, etenkin teetetyista verhoista kun on kyse :) Täytyypä pitää mielessä tuo kauppa jos joskus tulee tarvitta teettää jotakin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!