sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kesähaaveilua

Nyt voi jo varovasti alkaa suunnittella tulevaa kesää, eikö voikin? Toivon niiiiiin kovasti, että tästä kesästä ei tule lämpötilojensa puolesta samanlaista kuin edellisestä, joka oli makuuni aivan liian hyinen. Yleensä en laskekaan kaikkea Suomen kesän varaan, vaan pyrin tekemään jonkin reissun takuuvarmasti lämpimään paikkaan. Saa nähdä mitä tämä kesä tuo tullessaan. Meillä olisi toisaalta kaikenlaista pihaprojektiakin, joten aika kuluisi varmasti hyvin myös niissä hommissa.
 
Odotan jo kovasti, että pääsemme asentamaan paviljongin paikoilleen ja viettämään ihania kesäiltoja sen suojissa. Tämä kuva taitaa olla toissakesältä, kun iltoja oikeastikin tarkeni viettää ulkosalla. Millaisia toiveita ja suunnitelmia teillä on tulevalle kesälle?

6 kommenttia:

 1. Meidän suunnitelmiin kuuluu rakentamista, remontointia, unohtamatta kesästä nautiskelua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi nautiskelu on hei tärkeä!! Se pitäisi oikeastaan olla kaikilla listan ensimmäisenä :)

   Poista
 2. Ihania tunnelmakuvia, meillä alkaa mökkiremppa, kattoremontti ja ulkohirsien maalaaminen sujuisi hyvällä kelillä huomattavasti mukavammin kuin sateessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiholla muistelen niitä paria lämmintä kesää..voi kun tärppäisi tänä vuonna! Joo hyvällä ilmalla on jokseenkin mukavampi tehdä ulkohommia :)

   Poista
 3. Voi kuinka ihanan tunnelman tuo katos tuokin... :)
  Voi kesä, tule jo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä odotellaan kans malttamattomana kesän tunnelmia!

   Poista

Kiitos kommentistasi!