perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kiilakorot kunniaan


 Kaikki kiilakorkosandaalit täältä.


Tämä kesä on kiilakorkojen juhlaa! Itse olen ollut niiden vannoutunut käyttäjä jo hmm...sanoisinko
ainakin 10 vuotta. Olen todennut niiden olevan hyvät jalassa eikä muutama lisäsenttikään ole pahitteeksi ;) Kiilakoroilla jaksaa kävellä huomattavasti pidempään kuin tavallisilla koroilla, toki eroja eri kenkien välillä on huomattavasti. Kiilakorkosandaalien remmi saattaa hiertää tai päkiän alla ei ole tarpeeksi pohjaa, mutta kun ne täydelliset löytyvät, ne ovatkin sitten kuin sukat jalassa!

Minua puhuttelevat tänä keväänä erityisesti pirteät pinkit, jostakin syystä vaan aina kallistun ostotilanteessa vähän hillitympään väriin kuten luonnonvalkoiseen tai nudeen. Ehkä pitäisi tänä kesänä repäistä ja hankkia jonon jatkoksi jotkut herkkukarkkiväriset statement-kengät! Tuo statement-etuliite taitaa olla jo aika kulunut, mutta onneksi sitä ei kovin usein kenkien yhteydessä näe käytettävän, joten menköön tämän kerran.Omat kiilakorkoni noudattelevat tosiaan jokseenkin neutraalia linjaa väriensä puolesta. Kokoelmasta puuttuu aivan selvästi ne värikkäät yksilöt, vai mitä? Olisko pinkki hyvä välinta? Entä oletko sinä kiilakorkojen ystävä?sis. mainoslinkin

10 kommenttia:

 1. Oi, aivan upeita kiilakorkoja! Kerran kun pistin kyseiet kengät jalkaan, niin en oo muunlaisia korjoja kenkiini halunnutkkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiilakorot on kyllä parhaat! Ja heti saa erilaista ryhtiä asuun kuin esim. ballerinojen kanssa.

   Poista
 2. Oihh miten kivoja! Etenkin noihin sinisiin Hilfigereihin iskin heti silmäni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hilfigerit on ihanat! Niitähän taitaa olla muutamassa muussakin värissä.

   Poista
 3. Värikkäät kengät on kivoja, itse räväytän toisinaan värikkäillä korkkareilla, vaikkakin muuten pukeudun nykyisin aika hillitysti, oletko sitä koulukuntaa että kengät ja laukku on oltava samanväriset? Kiilakorot on todella hyvät jalassa, vaikka käytänkin arkisin enemmän ballerinoja ja niissä pitää olla ainakin blign bligiä tai joku muu kiva yksityiskohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on värikkäitä korkkareita, mutta jostakin syystä kiilakorot ovat kaikki neutraalimman värisiä. Flop flpit ovat myöskin aika värikkäitä! Laukku ja kengät saisivat kyllä mieluiten olla samanväriset, mutta olen todennut, ettei se aina ole mahdollista. Siksi valitsenkin yleensä korkeintaan kolme väriä, joista koostan asuni varmistaakseni, että kaikki osaset sopivat yhteen :) Bling bling on aina hyvästä :)

   Poista
 4. Olen ehdottomasti! Nuo Tommy hilfigerin ostin pari vuotta sitten ja ovat ihan superit jalassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin kuolannut niitä, tekisi kovasti mieli tilata!

   Poista
 5. Kiilakorot on niin parhautta, mulla oli just eilen kiilat jalassa!! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!