lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kodin valkaisua
Aiemmin kerroin Purnukkaa purnukan perään -postauksessa, että hopeiset yksityiskohdat saavat ainakin toistaiseksi levätä hetken ja tilalle kotiimme  ovat tulleet kirkkaat lasiset esineet. Nyt samaan syssyyn on alkanut tuntua hyvältä idealta valkaista kotia kauttaaltaan ja aloitinkin helpoimmasta päästä, eli verhoista. Kirjoitettuani jutun valkoisesta hotellista valkoisen himo suorastaan räjähti käsiin ja oli pakko antaa tilaa valkoisille ajatuksille.


Valkoinen Joik:n kynttilä levittää makeaa vaniljan tuoksua kotiin.

Vaihdoin tosiaan kaksi olohuoneemme verhoista luonnonvalkoisiksi ja se vain vahvisti tunnetta siitä, että loputkin saavat vaihtua saman värisiksi. Valkoinen on ollut lempivärini niin kauan kuin muistan ja sen tuominen kotiin suuremmissa määrin tuntuu pienen tauon jälkeen ihanaakin ihanammalta. Kovin tummahan kotimme ei tässä välissäkään ole ollut, mutta kuitenkin harmaa ja musta ovat olleet näkyvillä selvästi vahvemmin kuin tästä eteenpäin tulee olemaan. Päivityksiä tulee projektin etenemisestä :)

6 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää <3<3 Valkoisia on niin monia eri sävyjä, että harvoin tila muuttuu liian kliiniksi valkoisella sisustamisesta... Sunkin kodissa huomaa sen kuinka erilaiset materiaalit ja sävyt luovat yhdessä kauniin kokonaisuuden :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 Olen samaa mieltä, valkoinen on kaikkea muuta kuin tylsä ja kliininen!

  VastaaPoista
 3. Tooosi kaunis ja sopii! Meille taas on tulossa harmaat verhot olkkariin valkoisten kaveriksi.;) Vaihtelu virkistää.

  Jään odottelemaan lisää kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, vaihtelu virkistää! Minä pakkaan harmaat verhot odottamaan seuraavaa inspiraatiota :)

   Poista
 4. Täydellistä, itse olen valkoisen ystävä ja tuo silkin hohto on vaan niin kaunista! Silkkiverhojen lisäksi olis aika ylellistä hommata myös silkkipeitot ja tyynyliinat, oih, pitäisiköhän laittaa lotto vetämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silkki on kyllä kaunis materiaali1 Silkkiset vuodevaatteet vasta olisivatkin jotain, oioi! Niiden makuun kun pääsisi ei varmaan muu enää kelpaisi ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!