tiistai 16. huhtikuuta 2013

MatkakuumettaParin viikon päästä on aika kaivaa matkalaukku esiin ja täyttää se bikineillä ja kesävaatteilla. Nyt
riitti tämä talvi! Aika on kulunut nopeasti, enkä oikeastaan ole edes ehtinyt aktiivisesti odottaa tulevaa reissua. Pikkuhiljaa mieleen alkaa jo hiipiä listoja pakattavista kamppeista, vielä en kuitenkaan ole kirjannut tavaroita paperille, kuten minulla on tapana.

Mukaan pääsee ainakin tämä hyväksi havaittu kombinaatio. Muut bikinit ovatkin sitten hieman värikkäämpiä! Arvaatteko, minne olen matkalla? Entä mikä on sinun unelmamatkakohteesi tai onko matka kenties jo varattu?

12 kommenttia:

 1. Ihanaa! Loma tekee varmasti hyvää :) Veikkaan että lähdet kreikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoon tekee kyllä kovasti jo mieli. Saas nähdä osuiko arvauksesi kohdalleen :)

   Poista
 2. Ihanaa, pääset jonnekin lämpimään :) Nätti tunika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimään kyllä :) Kiitos, tunika on ollut tosi toimiva!

   Poista
 3. Tajusin viimeinkin liittyä tänne lukijaksikin, hyvä minä! Voi että, kyllä lämpö tekisi nyt terää, olisko suuntana esim. Etelä-Eurooppa..? Itse haaveilen seuraavaksi Etelä-Ranskasta, olisi kiva taas päästä kiertelemään Cannesia, Antibesia jne..tosin vielä ihan vaan haaveilun tasolla ollaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun liityit :) Lämpöön tosiaan kaipaan kovasti ja onneksi se kohta toteutuukin. Vähän Etelä-Eurooppaa pidemmälle ollaan menossa, pidän vielä jännitystä yllä ;) Riviera on kyllä ihana, yksi suosikeistani! St. Tropez kaivelee itseäni, se kun on jäänyt välistä. Tosin olen kuullut huhuja, ettei se ole aivan maineensa veroinen. Pitää varmaan kuitenkin käydä joskus itse se toteamassa.

   Poista
 4. Toukokuussa Turkkiin perhelomalle :) Unelmamatkakohteita on kyllä paljon, esim. nyt kiehtoisi Kroatia tai Santorini... Ihanan näköinen asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa, kun on jotain mitä odottaa :) Santorini on minunkin toivelistallani, Kroatiassa olen käynyt ja tykkäsin tosi paljon! Kiitos, täytyy yrittää olla tyylikäs rannallakin ;)

   Poista
 5. Mun unelma on päästä Jenkkeihin, haluaisin käydä siellä useammassakin paikassa... ison tyhjän matkalaukun kanssa, tai voisihan sen matkalaukunkin hankkia sieltä:)
  Ethän vaan sinä ole lähdössä Miamiin?

  Ja rantavaatteesikin noudattavat tuttua tyylikkyyttä, ihanaa matkaa kun sen aika on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenkit on ihana! Siellä on vaikka mitä nähtävää, itsellänikin lista on pitkä. Paljastan matkakohteen vasta hieman myöhemmin :)
   Kiitos! Odotan matkaa kovasti, mutta en sitä pakollista pakkausrumbaa..

   Poista
 6. Voi kun pääsisi lentämään lämpöön!! Kuvat viittaa rantalomaan, mut veikkaan silti Italiaan :) New York ja Karibia, ne on mun ehdottomat unelmakohteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpöä odotan tosi paljon! Katsotaan osuiko arvauksesi oikeaan :) Karibia on itsellänikin vielä koluamatta, sinne olisi ihana päästä joskus!

   Poista

Kiitos kommentistasi!