keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Muunneltu asetelma

Täällä on taas vatkattu tavaroiden paikkaa, mutta josko ne nyt olisivat asettuneet paikoilleen ainakin hetkeksi. Siirsin Rouhea asetelma -postauksessa näkyneen kokonaisuuden kakkuvadilta matalalle, laakealle alustalle, jolloin se sopii paremmin esimerkiksi ruokapödälle.

Beach House -lyhdyt olivat aiemmin saarekkeen päällä, mutta mielestäni ne pääsevät tällä sivupöydällä paremmin oikeuksiinsa ja sitäpaitsi, purnukathan ovat nyt vallanneet taas saarekkeen päälliset eivätkä lyhdyt enää sinne mahtuisikaan.

Tämä suloinen pieni laatikko päätyi minulle hieman vahingossa, sillä olin ostanut eräästä pienestä sisustusliikkeestä laatikon teepusseille vain todetakseni kotona, että lokerot olivat aivan liian pieniä suurimmalle osalle omistamistani teepusseista. Jouduin palauttamaan teelaatikon, eikä rahoja saanut takaisin. Nappasin siis tilalle tämän pienen askin, joka sattui olemaan täsmälleen saman hintainen kuin teelaatikko. Säästyttiin siis turhalta paperisodalta. Samanlaisen rasian olette saattaneet bongata äidilläni tässä Pääsiäiskattaus ja -herkkuja jutussa. Minun laatikossani on nyt sisällä on eri kokoisia sisustuskuulia, jotka ostin alennuksesta samalla reissulla kuin koristesimpukatkin..

4 kommenttia:

 1. No nyt on rantafiilis kohdillaan :) Ihana tuo uusi lasirasia, tykkään myös satiinirusetista paljon. Kokonaisuus näyttää jälleen kerran upealle! Mikäli joskus olet luopumassa tuosta orkidean alla olevasta kiiltävästä rasiasta, minä haluaisin sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on jo hiipinyt meille sisään! Peilirasiasta en ole luopumassa ihan lähiaikoina, mutta niitä on varmaankin vielä Zara Homen valikoimissa jos haluat tilata oman ;)

   Poista
 2. Kauniita esineitä ja ihanan pölytöntä ;). Tuo kiiltävä valkoinen ja hopea on ihana yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, ne pölyt eivät vaan onneksi näy kuvissa :) Kiitos, pidän itsekin yhdistelmastä kovasti!

   Poista

Kiitos kommentistasi!