maanantai 29. huhtikuuta 2013

Pakkailuja

Lomamatka lähestyy ja kodin valkaisun keskellä yritän myös aloitella pakkaamista, joka ei tosiaankaan kuulu lempipuuhiini. Tuntuu, että se vie aina aivan tolkuttomasti energiaa! Rakastan matkustelua, joten pakkaaminen on välttämätön paha.

Onneksi näihin ihaniin pussukoihin on kiva laitta pienet tavarat, jotta matalaukku pysyy järjestyksessä, eikä esim. pikkuhousut jää epähuomiossa roikkumaan matkalaukun kansien välistä ;) Sitäkin on joskus tapahtunut.. Tässä pienessä pussissa kuljetan tällä kertaa asusteita; paria vyötä ja yhtä huivia. Tunnustaudun järjestelmälliseksi pakkaajaksi vaikken puuhasta pidäkään. Ehkä pelkään jonkin tavaran jäävän kotiin siksi otan asiasta stressiä. Olen tosin laatinut muutama vuosi sitten idioottivarman listan, jossa on mukana KAIKKI perusasiat, jotka tulee olla jokaisella matkalla mukana. Listan seuraaminen onneksi helpottaa pakkaamista. Vaatteet valitsen jokaiselle reissulle erikseen.
 
Tämän ison pussin sisällä matkustavat bikinit. Niitä taitaa olla sullottuna mukaan tälle matkalle muistaakseni 6 paria.

Kenkäpussukka kätkee sisäänsä kenkiä, yllätys yllätys. Näitä pussukoita tarvitsisin oikeastaan lisää! Olisi kiva, kun kaikki kengät voisivat kulkea samanlaisissa pusseissa.

Alusvaatteille onkin sitten oma pussukkansa. Taidanpa etsiä myös näitä lisää, sillä kaikki ei mahdu yhteen nyssykkään.

Onko teillä mitään hyviä pakkausvinkkejä?

15 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle tänne, ja aionkin tutustua sun blogiin ajan kanssa paremmin. :) Kiva kun olit kommenttia jättänyt. Mistä olet nämä pussukat hankkinut? Ovatko Lingerie ja Shoes pussukat AmandaB:n mallistoa? Joskus törmäsin vastaaviin jossain ja harmittaa kun ei tullut silloin ostettua, olisivat käteviä nimenomaan pakkailussa ja vieläpä niin nättejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tervetuloa :) Mustavalkoiset pussukat olen saanut lahjaksi, mutta ne ovat tiettävästi Helsingistä Day-nimisestä liikkeestä. Ovat kyllä käteviä!

   Poista
 2. Ihania pakkauspussukoita, mistä olet hankkinut? Minulla myös pakkauslista tallennettu Ipadiin, jottei mitään unohtuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoiset ovat Day-liikkeestä Helsingistä ja vaaleanpunaiset HM Homen mallistoa :) Listoista on kyllä paljon apua matkalle lähtiessä ja muutenkin!

   Poista
 3. Näyttääpä kätevältä, itselläni matkalaukku on täynnä muovipusseja, joista saakin tovin kaivella etsimäänsä. Huomattavasti kivempi sinun tyylilläsi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussukat ovat tosiaan käteviä ja kivoja, ainakin HM Homella on yleensä erilaisia pussukoita valikoimissa :) Kannattaa katsastaa!

   Poista
 4. Wau kuinka söpöjä pussukoita! Mä pakkaan yleensä niin, että sullon kaikki sekaisin matkalaukkuun ja sitten joutuu aina penkomaan koko laukun läpikotaisin kun haluaa jonkun tietyn vaatteen laukusta löytää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä helpottavat aikalailla matkalaukun järjestyksen ylläpitoa, ainakin näiden pienempien tavaroiden osalta. Vaatteet kyllä menevät vaistämättä sekaisin sitten jossakin vaiheessa ;)

   Poista
 5. Minä olen järjestelmällinen pakkaaja. Jos olen menossa vain viikoksi tai alle, mietin, montako vaatekertaa ja millaisia tarvitsen. Pakkaan sitten yhden vaatekokonaisuuden yhteen minigrip-pussiin, alkkarit, vaatteet ja asusteet kaikki samaan pussiin. Helppoa kuin mikä!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, sinulla on todella järjestelmällinen systeemi! Voisin itsekin kokeilla vaikka jollekin viikoloppureissulle :)

   Poista
  2. En minäkään aina, mutta silloin, kun ei ole laukussa tilaa millekään ylimääräiselle. Aika usein on tosiaan niin. Vaihtoehtona heittelen laukkuun tavaraa ja toivon parasta.

   -Paula

   Poista
 6. Voi että miten ihania pussukoita, tuollaiset kyllä haluaisin ja ne olisi kiva antaa vaikka lahjaksikin <3 Arvasin että olet järjestelmällinen pakkaaja:) Koska lähdette reissuun ja paljastatko etukäteen kohteen??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussukat ovat hyviä, mulla on käsilaukussakin erilaisia pussukoita ettei tavarat pyöri ympäriinsä :) Reissuun lähdetään keskiviikkona puolilta päivin ja huomenna paljastuu matkakohde :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!