maanantai 15. huhtikuuta 2013

Purnukkaa purnukan peräänPurkkimania senkun jatkuu. Tein asetelman muutamasta lasipurkista sekä maljoista, joihin vaihdoin valkoiset kynttilät. Purkkeihin ostin valkoisia vaahtokarkkeja kahdessa eri koossa. Asettelin kaikki keittiön saarekkeen päälle massiiviseksi kokonaisuudeksi. 

Minulla on jo jonkin aikaa ollut tunne, että kodissamme hopeiset/kromiset yksityiskohdat ovat jäämässä hieman taka-alalle ja tilalle astuvat ilmavat, kirkkaasta lasista tehdyt esineet. Minusta ne ovat yksinkertaisen kauniita ja kepeydellään varsinaisia katseenvangitsijoita. Kirkkaat purkit saavatkin olla suuria kooltaan luomatta liian raskasta vaikutelmaa. Stockmannilla on hyvät valikoimat purnukoita, samoin kuin Amanda B:llä. Tosin nyt löysin Stockmannin verkkokaupasta vain tämän ja tämän.Jopa kirkkaat Iittalan Kivi-tuikkulyhyt ovat vahvasti suosikkieni listalla tällä hetkellä.

Molemmissa vessoissahan meillä on jo aiemmassa Purkkimania -postauksessakin näkyneitä purkkeja vanulappujen ja -puikkojen säilytykseen. Samanlaisia purkkeja meillä on käytössä myös karkkipurkkeina.
 
Nämä Pentikin purkit ovatkin vähän unohtuneet kaappiin, mitähän kivaa voisin niihin laittaa?


sis. mainoslinkin

8 kommenttia:

 1. Ihania purnukoita!! Nuo neljä kannellista, oi oi! Ihan täydellisiä tarjoilupöytään!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten eikun suunta Stockalle :) Kaikki purkit ja purnukat on kyllä ihania!

   Poista
 2. Olet oikeassa kirkkaat purnukat ovat kauniita ja ilmavia, itse pidin aiemmin valkoisista maljakoista, vaaseista ja maljoista,olen siirtynyt myös kirkkaisiin ja pidän ehdottomasti kirkkaista Kivi-kipoista, käytän niissä kirkkaita muovisia tuikkuja, mikäli luovut hoeisista/kormisista koristeista, niin laita blogikirppis pystyyn, menevät varmasti kuin kuumille kiville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun onkin pitänyt ostaa niitä tuikkuja, joissa on kirkas muovi. En vain ole löytänyt sellaisia, jotka olisi tehty kasvivahoista tai edes 100% steariinista. Parafiinia en halua polttaa sen toksisuuden vuoksi. Taidan olla vähän liian tarkka :) Käväisi mielessäni tuo blogikirppis, olisikohan sillä kysyntää..? Täytyisi ensin miettiä mistä raaskin luopua etten sitten kadu :)

   Poista
 3. Kauniita asetelmia! Täytyisi itsekin kaivaa purkit ja purnukat esille kevätpöytään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Purnukat sopivat moneen, siksi niistä tykkäänkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!