keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Rouhea asetelma


Muistatteko vielä tämän kassin? Kyllä, nyt selviää, mitä hankintoja tein Riviera Maisonin kanta-asiakasillassa jokunen viikko sitten ja mitä sain niistä aikaan.
 
Tältä näyttää valmis asetelma, johon hain vauhtia RM:n myymälästä. Kanta-asiakasillan parasta antia olivat erilaiset inspiraation lähteet, joita vihdoin pääsin hyödyntämään nyt, kun pääsiäinen on ohi. Kuvassa olevat narupallo sekä tuikkukuppi lähtivät mukaan RM:ltä. Olen myös käyttänyt asetelmassa jo aiemmin Kesäisiä tykötarpeita -postauksessa esiintyneitä  tarvikkeita. Lisäksi osuin tiistaina erään lopettavan myymälän aleen ja otin mukaani extrahalvalla pakkauksen simpukoita.

Mitä mieltä olette asetelmasta? Tunnetteko jo lämpimän, kesäisen tuulenvireen kasvoillanne? Lisää samoja tunnelmia tulossa myöhemmin  kunhan saan viriteltyä tarvikkeista muita juttuja :)

12 kommenttia:

 1. Ihana! Kesäisen tuulenvireen lisäksi tunnen myös meren tuoksun ja kuulen sen loiskeen :) Riviera Maison on kauppa, jossa on vaikea hillitä itseään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, tunnelma siis kohdillaan :) Riviera Maisonilla tosiaan mopo saattaa lähteä käsistä, mutta mielestäni tällä kertaa selvisin hyvinkin hillityillä ostoksilla :)

   Poista
 2. Kesäistä :) Onpa tuo narupallo hauska! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narupallo oli niin kiva, että oli pakko ostaa. Se on ehkä vähän suurenpuoleinen kooltaan, mutta eipä se nyt niin haittaa :)

   Poista
 3. Ihanan kesäinen!!! Tuli meri mieleen tuosta :):)

  Mukavaa iltaa :))

  VastaaPoista
 4. Näin noita solmupalloja RM:lla myös ja meinasin ostaa mutta näyttääpä kivalta ja kesäiseltä tuo asetelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pallero on oikein kiva ja tuo kesän tuntua asetelmaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!