keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Ruokapöydän uudet tabletit ja muuta pikkukivaa
Ruokailutilamme sivupöytä näyttää tällä hetkellä tältä. Kesäisen aseteman seuraksi pääsi valkoinen orkidea, joka kestää hieman kauemmin, kuin leikkokukat. Ainakin toivottavasti..  Ruukkuna toimii tuttuun tapaan Riviera Maisonin cooleri. Tämä jalallinen malli ei olekaan tainnut ennen näkyä blogissani. Pidän siitä todella paljon!


Edulliset pöytätabletit lähtivät mukaan Askosta. Tykkään näistä, sillä ne on todella helppo pitää puhtaina. Hopeiset tabletit laitoin talviteloille, joten kesää kohden mennään näillä raikkaan valkoisilla yksilöillä.

Tässä vielä kaikki tabletit pöydälle aseteltuina. En ole vielä aivan tottunut niihin, sillä hopeanharmaat olivat käytössä niin pitkään. Mutta eiköhän tämä tästä. Kylläpä piristää ihan pienetkin jutut!

15 kommenttia:

 1. Hei!
  Mistä olet ostanut tuon Riviera Maisonin kakkuvadin vai millä nimellä sitä nyt kutsutaankaan...? Olen etsinyt tuollaista itselleni jo monta kuukautta.

  t. Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nina! Kakkuvadiksihan sitä tosiaan kutsutaan ja olen saanut sen lahjaksi, mutta tietääkseni se on ostettu Cobellosta. En tosin osaa sanoa onko näitä vielä saatavana :(

   Poista
 2. Kylläpä näyttää taas ihanalle! Tuo cooler on upea ja juuri sopivan kokoinen orkidealle, kivat ja raikkaat tabletit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Cooleri on kyllä just nappi orkidealle ja tabletit raikastaa kotia. Tosin ei ne meillä koko ajan ole pöydällä, piti vaan mallata valokuvia varten ;)

   Poista
 3. Todella hellyyttävä tuo orkidea coolereineen. Ajaton, kiva valinta pöytätablettien suhteen, joita tosiaankin löytyy upeita erittäin edullisestikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orkideat ovat kyllä ihania! Ja pöytätabletteja on kiva vaihdella aina välillä, ei tarvitse suurta rahallista panostusta.

   Poista
 4. Zemppiä Orkidean hoitoon!! :):) Mä ennen tapoin KAIKKI kukat, kunnes tammikuussa annoin itselleni viimeisen mahdollisuuden ja Orkidea vieläkin elossa!!! :):) YES!!!

  Kivaa iltaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En ole ikinä saanut orkideaa kukkimaan uudelleen vaikka olen tunnollisesti hoitanut ohjeiden mukaan. Olen aina jaksanut uskoa, että kyllä sieltä vielä uudet kukat tulee, mutta jossakin vaiheessa (yli puolen vuoden jälkeenkin) käy niin, että runko muuttuu ruskeaksi ja koko kasvi kuolee :( Sitten harmittaa kun on sitä kukatonta rankaa säilytellyt ja hoitanut eikä palkintoa tulekaan..!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Aika simppelithän ne ovat, mutta toimivat ;)

   Poista
 6. Teillä on niin ihana koti<3 Mistä tuo valkonen lipasto mahtaa olla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ikävä kyllä en muista liikkeen nimeä, mutta lipaston nimi on tietääkseni "Magnum". Meillä on niitä on kaksi vierekkäin.

   Poista
 7. Minäkin ostin eilen elämäni ensimmäisen orkidean, saad nähdä miten käy. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!