tiistai 2. huhtikuuta 2013

Tupsuilua


Jeminan toivomuksesta intouduin napsimaan kuvia kodissamme olevista sisustustupsuista. Olenkin aikaisemmin jo maininnut, että tupsut ovat vähentyneet sisustuksessamme oleellisesti viimeisen vuoden aikana, mutta muutamia olen kuitenkin säästänyt. Osa tupsuista toimitti myös kuusenkoristeen virkaa viime jouluna. Verhotupsut ovat oikeastikin kätevät, sillä ne pitävän verhot sivussa. Tosin voisihan tilalla olla jokin yksinkertaisempikin köysi tai naru. Nämä värit vain sattuivat sopimaan niin hyvin yhteen verhojen kanssa, että siinä ne ovat pysyneet.
   Osa tupsuista on löytänyt tiensä vessoihin, joissa ne tuovat mukavaa tunnelmaa...

 
...osa taas ovenkahvoihin...
  ...ja osa valaisimiin. Tupsujen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat, joten mielikuvitus laukkaamaan! Vaihtelenkin tupsujen paikkaa fiiliksen mukaan, mikä on helppoa ja halpaa huvia. Vanhassa kodissamme oli beige-valkoinen -värimaailma ja tupsut tietysti mukailivat niitä sävyjä. Ne eivät enää istuneet nykyiseen kotiimme, joten olenkin kiikuttanut tupsuja äidilleni. Niitä edelleen tupsahtelee milloin mistäkin laatikosta sillon tällöin :)

20 kommenttia:

 1. Kyllä ne on kauniita ja tuovat vähän sitä luxus ilmettä :)

  VastaaPoista
 2. HIHIH! Mä sanoin jo Jeminalle, kun puhui tupsuista että mul tulee Ruottin miljonääriäiti Maria mieleen, ku sehän on ilmeisesti joku tupsu- freak :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla tulee se mieleen! Ja Maria Montazami on todellakin tupsujen kuningatar ;)

   Poista
 3. Nuo sinun tupsut on kyllä hyvällä maulla valittuja ja tyylikkäitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen yrittänyt poimia kaupoista vain kaikkein kivoimmat.

   Poista
 4. Oi ihania! <3 Me like! =D Kiitos tästä postauksesta!:) Meilläkin on nyt jo parit tupsut verhotankojen päissä (olkkari ja makkari).;)

  VastaaPoista
 5. Hei todella jees noi tupsut! Voin kanssa harkita yhtä kivaa johonkin! Onko hyviä tupsun ostopaikkoja tiedossa, esim netissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Apua nyt pitäisi ottaa yhteyttä Maria Montazamiin! En osaa näin äkkiseltään neuvoa muita paikkoja kuin Stockmannin (ei välttämättä verkkokaupassa..), Laura Ashleyn ja Hemtexin.

   Poista
 6. Heh täälläkin tuli ruotsalainen mama näistä tupsuista mieleen :) Hauskoja ja sympaattisia nämä kyllä ovat.

  VastaaPoista
 7. Hei, kuinka korkea tuo sohvan sivupöydällä oleva valaisin on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisin on 75cm korkea varjostimineen päivineen :)

   Poista
  2. Tollaset valaisimet on mun ostoslistalla olohuoneeseen lipaston päälle, on tuo upean kokoinen! Pitääpä vähän mittoa kumpi koko se olisi järkevämpi meille, tuo isompi vain pienempi.

   Poista
  3. Niitä on tosiaan kahta kokoa, ne pienetkin on kivat, mutta ne onkin sitten aika paljon pienemmät.

   Poista
  4. Mä niin kans himoitsen tuota valaisinta! :)

   Poista
  5. Oon itekin tykännyt tosi paljon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!