lauantai 13. huhtikuuta 2013

Vaatehuoneen järjestelyä

Täällä on menossa pienimuotoinen siivousurakka, sillä yritän saada vaatehuonetta hieman kesäisempään moodiin ja päästä eroon pölypalleroista. Niiden kanssa onkin jatkuvaa taistelua! Perjantaina järjestelin laatikoita hieman uusiksi ja nyt viikonloppuna on hyllyjen ja tankojen vuoro.

Taidan olla hieman ajoissa liikenteessä, en nimittäin ole vielä aivan valmis laittamaan säilöön talvisia neuleita. Täytyy kuitenkin yrittää vähän oikoa pinoja ja miettiä tarkkaan ovatko kaikki säilyttämisen arvoisia. Minulla on taipumusta ostaa keskenään hyvinkin samantyyppisiä vaatteita, mutta en halua luopua niistä, koska ne ovat kuitenkin vähän erilaisia :)


Vaatetankojen alle kerääntyy helposti epämääräisiä tavaroita, joilla ei ole kunnollista omaa paikkaa. Nyt olen kuitenkin onneksi saanut jo raivattua aika hyvin kaiken turhan pois ja lopputulos näyttää siistimmältä. Urakka hyllyjen kanssa jatkuu.

4 kommenttia:

 1. Sinulla on kauniit sävy myös vaatteissa, olen kuvitellut sinut vaaleahiuksiseksi mielessäni ja että käytät juuri näitä sävyjä asuissasi, nuo henkarit on kivat. Shampoo ja hoitoaine tulivatkin jo eilen postilaatikkoon, tänään aion niitä kokeilla, kiitos vinkistä.

  Koskahan mahtaisi tulla postausta pukeutumishuoneesta??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, arvauksesi ovat osuneet aika lähelle :) Kerrothan sitten kokemuksia shampoosta ja hoitoaineesta! Postausta pukeutumishuoneesta varmaankin tulee lähiaikoina, kunhan saan sitä vähän muokkailtua :) Mukavaa iltaa!

   Poista
 2. Minun pitäisi myös pakata talvitakit pois ja ottaa jo keväisempiä vaatteita esille. Se on vain aina jotenkin niin kokonaisvaltainen projekti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on yllättävän haastava homma ;) Mulla tuppaa vielä käymään niin, että projekti laajenee ihan muuksi kuin sen piti alun perin olla. Nytkin pähkäilen hyllyjen uudelleensijoittelua, vaikka piti vaan vähän viilata vaatteiden paikkoja. Ja nyt olenkin sitten umpikujassa eikä mikään etene ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!