perjantai 24. toukokuuta 2013

Epäonniset lomakynnetOtin ennen lomaamme geelivahvistuksen omien kynsieni päälle ja valitsin tyyliksi klassisen ranskalaisen. Harmikseni kynnet alkoivat repsottaa jo muutaman päivän jälkeen, joten jouduin poistamaan ne kotikonstein reissussa ja juoksemaan lähimpään kynsilakkoja myyvään putiikkiin, en nimittäin osaa ollenkaan olla ilman kynsilakkaa. Nyt pohdinkin pitäisikö minun pyytää jotakin hyvitystä vai unohdanko koko jutun. Harmitti kyllä toden teolla, sillä olin ajatellut geelivahvistusten helpottavan lomarutiineja huomattavasti kun ei tarvitse olla lakkaamaassa kynsiä muutaman päivän välein. Toisin kuitenkin kävi. Onni onnettomuudessa, löysin muutenkin käyttämäni Zoya-merkin lakkoja ja sain siis pari lisää kokoelmaani.

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä sun pitäisi ehdottomasti vaatia hyvitystä, koska omat geelikynteni teetin erään henkilön kotona ja hänellä esim. on kahden viikon takuu kynsille. Jos olet ihan liikkeessä teettänyt kynnet, niin silloin ainakin täytyy olla jonkinlainen takuu. Tietenkään kaikilla ei geelit kestä hyvinä kauaa, mutta kyllä se kaksi viikkoa pitäisi olla minimi, jos et työkaluina kynsiä käyttänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ihan liikkeessä kävin teetättämässä, joten aivan varmasti pitäisi kestää kauemmin.

   Poista
 2. Mene käymään laittajan luona, varmasti tarjoaa itsekin jo hyvitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otinkin juuri laittajaan yhteyttä ja hän ihmetteli kovasti sekä tarjosi uudet kynnet maksutta. Joten nyt peukut pystyyn, että ne pysyvät paremmin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!