sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kauniimpi kaunistautumispöytäIhanan Adalminan sekä IMAGE black and white:n innoittamana päätin tehdä pientä päivitystä meikkipöydälleni. Varsin usein minulla on tapana siivota kaikki tilpehööri pois näkösältä, mutta nyt päätin kokeilla toisenlaista järjestystä. Toin pöydälle niin tuoksukynttilän kuin kukkiakin ja asettelin pumpulipuikot esille Riviera Maisonin pieneen tuikkukuppiin. Myös koruja, kynsilakkoja ja huulikiiltoja saa olla esillä. Sopivat astiat meikkipöydän somisteeksi löysin keittiön kaapeista. Katsoaan ihastunko tähän runsaampaan meikkipöytään vai siivoanko tavarat pois näkösältä jo parin päivän kuluttua. Ainakin nyt tuntuu, että vaihtelu virkistää.

8 kommenttia:

 1. Onpa kaunista! Jos mulla olisi hieman isompi asunto, niin voisin itsekin harkita jonkinlaista "kampauspöytää". Nyt menee meikkaus suhasten kylpäärissä, niinä kertoina kun jaksan muutakin nassuun laittaa kuin meikkivoidetta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on mullakin ollut kaikissa edellisissä asunnoissa, että kylppärissä tai ruokapöydän ääressä on pitänyt meikata. Mutta tosiaan hieman "ylimääräistä" tilaahan tämä meikkipöytä vaatii.

   Poista
 2. Ylelliselle näyttää, tuon Tillanderin pussin huolisin mm. itselleni (sisältöineen) :)

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanat siveltimet... omani eivät ole ihan yhtä esittelykelpoiset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kerännyt näitä MAC:n siveltimiä pitkään ja hartaasti :)

   Poista
 4. Oi kiitos ihana kauniista sanoistasi. :)
  Ja kyllä tuo minusta näyttää ihanalta ja tyttömäiseltä. Ja vaihtelu todella virkistää, välillä munkin pöytä on tyhjä ja välillä kaikki kaunis on esillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katsotaan miten käy, vielä jaksan tätä versiota ihastella :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!