torstai 16. toukokuuta 2013

KesäihanuuksiaKaikki ihanat jutut täältä


Hei miksei meillä ole näin ihania kesätarvikkeita? Näistä kaikki toimisivat niin pihalla kuin parvekkeellakin. Parhaillaan meillä on kyllä menossa terassin saattaminen kesäkuntoon, jee! Vihdoin pääsemme kaivamaan grillin pöydän, tuolit ja paviljongin talviteloilta. Oletteko te jo laittaneet kesäkalusteet terassille tai parvekkeelle? Meiltä puuttuu aurinkotuolien väliin laitettava matala pöytä, jolle saisi laskettua juoman ja vaikkapa kirjan. Onko hyviä ideoita tällaiseen käyttöön soveltuvasta vaaleasta pöydästä?sis. mainoslinkin

5 kommenttia:

 1. upeita juttuja olet taas löytänyt!
  Täällä on kesäkalusteet vielä naftaliinissa, tänään oli jo niin ihanan aurinkoista ja lämmintä ja minä olen koko päivän siirrellyt kalusteita hikihatussa sisällä, nyt on hakusassa uusi kaappi tai lipasto olohuoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, puuhaa siis riittää sielläkin! Me saimme terassin tänään auki, on kyllä ihanaa kun voi oleskella vähän jo ulkosallakin. Millaista lipastoa haeskelet?

   Poista
  2. Ostan joko Bestån tai Askon Brilo-senkin, Bestå olisi muuten edullisempi, mutta kotiinkuljetus paikkakunnalleni tulisi maksamaan 90 e, joten Askon senkki taitaisi olla järkevämpi vaihtoehto. Aurinkoista viikonloppua.

   Poista

Kiitos kommentistasi!