keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kesän kaunein morsian

Kuva zimbio.com


Kuvat pinterest.com
Jos minulta kysytään, tulee kesän kaunein morsian olemaan ehdottomasti Ruotsin Prinsessa Madeleine. Madeleine on aina ollut suosikkini Ruotsin kuningasperheestä ja hänen elämäänsä olenkin kaikkein tiiviimmin seurannut. Odotan jo kovasti millainen luomus hänen päällään nähdään 8.6. mutta en uskalla sen tyyliä tässä lähteä arvailemaan. Glamouria häistä tuskin tulee puuttumaan ja vaikka itse en häähulluksi tunnustaudukaan, tulen varmasti tapittamaan näitä häitä silmä kovana, kuninkaalliset häät ovat poikkeus :) Luulenpa, että tätä tapahtumaa seurataan täällä digiboxilta vielä monen monituista kertaa. Aiotteko te hypätä mukaan juhlahumuun?
 

4 kommenttia:

 1. Tulee ainakin katsottua telkkarista :) Häät ovat aina ihana tapahtuma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en muuten niin häistä välitä, mutta kuninkaallisissa häissä on sitä jotain! Toki naimisiin meno on ihana asia!

   Poista
 2. Kyllä aion katsoa Madden häät ja olen muutenkin katsonut telkkarista kaikki kuninkaalliset häät, kiva nähdä upeita pukuja, kauniita kampauksia ja tietenkin kuvan kaunis morsian. Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan kiva fiilistellä ja katsella ihania pukuja, vähän jo jännittää mitä Madde on valinnut ylleen :) Pidän kyllä hänen tyylistään noin muutenkin, joten luulisin ettei pettymys tule kysymykseen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!