maanantai 6. toukokuuta 2013

Makuuhuoneen (mini)uudistus ja eteisen uusi ilme


Ennen:
Jälkeen:
Makuuhuoneen uudistus ei ehkä vaikuta kovin suurelta: Takaseinä on vaihtanut väriä ja vuodevaatteet vaihdettu. Myös yöpöydän valaisimet ovat uudet, vaikkakin ovat jo täällä blogin puolella näkyneet. Tosiasiassa tämä oli aikamoinen urakka kaikkine listojen irrottamisineen, teippailuineen ja lattioiden suojaamisineen. Uusien kattolistojen sahaamisesta puhumattakaan. Hämmästyttekö jos kerron, ettei hommasta päästy ilman muutamaa kirosanaa?

Vaikka näennäisesti huoneelle ei siis kovin paljon tehty, seiniä ei siirrelty eikä kalusteita vaihdeltu, lopputulos on kuitenkin aika eri näköinen kuin lähtötilanne, vai mitä mieltä olette? Sanokoon kuka tahansa mitä tahansa, mutta ainut tapa taltuttaa valkoisen himo on muuttaa kotia valkoisemmaksi. Jonkun mielestä tulos voi olla kolkko, mutta minun mielestäni se on vain, noh,  kaunis.

Ennen:


 
Jälkeen:


Eteinen on saanut uuden valkoisen peilin vanhan mustan tilalle. Annoin siis periksi valkoiselle huumalle myös tässä asiassa, ei mahtanut mitään. Ovi näyttää kellertävältä tuoreen maalipinnan ja valkoisen peilin vierellä, mutta haitanneeko tuo. Tässäpä tulee taas todistettua, ettei valkoinen ole tylsä väri vaan variaatioita on satoja! Onko siellä muita yhtä pahasti valkoiseen hurahtaneita?

4 kommenttia:

 1. Kyllä valkoinen väri raikastaa entisestäänkin kaunista ja harmonista makuuhuonetta, itsekin olen valkoisen ystävä, uusi peili sopii mielestäni entistä mustaa paremmin eteiseen. Kuinka lomasi on sujunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on aina valkoinen :) Kiitos kysymästä, täällä paistatellaan ihan mukavissa lämpötiloissa, rakastun Miamiin entistä enemmän. Kivaa viikkoa!

   Poista
 2. Kauniilta näyttää.. :) Jos valkoinen alkaa syksyllä tuntua liian kevyeltä niin ainahan tekstiileillä saa kontrastia aikaiseksi, mutta mielestäni todella levollinen ja kaunis tunnelma teidän makkarissa on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Vaikka jotkut ihanat harmaat lakanat ois kivat syksymmällä. Ja kiitos :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!