torstai 2. toukokuuta 2013

Meikkilaatikossa


Tein totaalisen remontin meikkilaatikkooni viime kesänä, jolloin luovuin lähes täsin ns. normikosmetiikasta ja ostin tilalle luonnonkosmetiikkaa. Ainoastaan tavallisesta ripsiväristä en ole vielä onnistunut luopumaan, sillä sen pitää olla vedenkestävä. Meikkivarastoni oli aikamoinen ja monet tuotteet hyvin vähän käytettyjä tai täysin käyttämättömiä. Kirppiksellä ja huuto.netissä nämä meikit kuitenkin onneksi vaihtoivat omistajaa suhteellisen ripeästi ja sain hankittua tilalle luonnonkosmetiikkaa. Aiemmin säilytin meikkejä huomattavasti suuremmassa laatikossa, mutta nyt ne mahtuvat mainiosti tähän Stockmannilta hankkimaani Nomessin laatikostoon. Olisin oikeastaan halunnut läpinäkyvän laatikoston, mutta koska meikkipöytäni sijaitsee ikkunan edessä on parempi, että meikit ovat edes vähän suojassa valolta eivätkä mene näin ollen pilalle.


Alimmassa laatikossa säilytän pohjustustuotteita kuten meikkivoiteita, sävyttäviä kasvovoiteita ja peitevoiteita. Joukossa on myös irtopuuteri, aurinkopuuteri, poskipuna sekä kuultovoide.

Keskimmäisessä laatikossa pidän luomivärejä. Minulla on pari palettia sekä muutamia yksittäisiä luomiväreja.

Ylimmässä laatikossa on huulipunat ja -kiillot, rajausvärit, kajalit, kulmakynät sekä ripsikampa ja ripsientaivuttimet. Ripsiväri näyttääkin uupuvan kuvasta, vaikka sekin tähän laatikkoon kuuluu. Näyttääpä laihalta verrattuna vuoden takaiseen valikoimaani!

Suosikkimerkkejäni ovat tällä hetkellä Nvey Eco, Couleur Caramel, Jane Iredale, Zuii sekä Lavera. Onko meillä samoja suosikkeja?

6 kommenttia:

  1. couleur caramel on kyllä täälläkin suosikkina!

    VastaaPoista
  2. Multa näyttää löytyvän yksi Couleur Caramel mineraalimeikkipuuteri, mutta muuten en ole tutustunut luonnonkosmetiikkaan(vielä).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!