maanantai 13. toukokuuta 2013

Miamin makupaloja


Täällä ollaan taas! Miamin matkamme oli kerrassaan onnistunut ja ikävä takaisin on kova. Tämä oli toinen matkani kyseiseen kaupunkiin eikä hinku ole laantumassa mihinkään. Miamin rento tunnelma on vastustamaton, en saa siitä tarpeekseni. Tuoreet salaatit ja meren herkut ovat myös erityisesti mieleeni, kauppojen valtavasta vaate- ja kosmetiikkavalikoimasta puhumattakaan, niistä tulossa juttua hieman myöhemmin. Nyt yritän vielä parannella jetlagia, jotta pääsen takaisin Suomen rytmiin.

12 kommenttia:

 1. Missä hotellissa aduitte vai vuokrasitteko asunnon? Itse vuokrasimme South Beachistä vuoden lopulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuimme Mandarin Orientalissa, mutta jos olisimme olleet pidempään olisi vuokra-asunto ollut ehdottomasti hyvä juttu. Ehkä sitten ensi reissulla :) Oliko kallista vuokrata?

   Poista
  2. Meillä myös hotelli, Miamissahan on hyvin tavallista että ihmisillä on omistusasuntoja hotelleissa, joita sitten vuokraavat eteenpäin. Kaikki hotellin palvelut käytössä / kuuluvat hintaan, mutta vuokra noin puolet hotellin hinnasta. Tripadvisorin kautta. Toinen kerta kun vuokraamme "hotellista", toki huviloita/taloja olemme ennen kokeilleet Miamin ulkopuolelta.

   Poista
  3. Tämä vuokrausjuttu pitää todellakin pitää mielessä!

   Poista
 2. Herkullisia makupaloja, en todellakaan jaksa enää kauan odottaa lisää tätä herkkua :) Tervetuloa kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuntuu hieman oudolta olla taas kotona, mutta eiköhän se tästä. Lisää kuvia ja juttua on tulossa, etenkin kun kameramme laturi taisi jäädä hotelliin eli nyt mennään vähän aikaa niillä kuvilla mitä on :)

   Poista
 3. MÄ EN KESTÄ!! Siis täydellisiä kuvia! Nyt olen vähn kade! Teillä oli varmasti ihana loma!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matka oli kaikin puolin todella onnistunut, Miami ei petä :) Voi kun pääsisi takaisin!

   Poista
 4. Wau, ihanna näköistä ja mitä herkkuja (kuolaa)!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!