lauantai 25. toukokuuta 2013

Pihalla

Täällä on laiteltu pikkuhiljaa pihaa kesäkuntoon. Ensimmäiset grillikanat on tosiaan jo paistettu, mutta lisäksi piha on saanut kaunistuksekseen kukkia. Myös paviljonki on pystytetty ja pöytä tuoleineen kannettu varastosta. Toin ulos myös vanhat keittiötölkit, jotka olen löytänyt pari vuotta sitten mieheni vanhempien vapaa-ajan asunnon varastosta, varsinainen aarre! Koristelin ne silkkinauhoilla ja asetin sisälle kynttilät. Lämpimät kesäillat saavat tulla!

12 kommenttia:

 1. Toi valkoinen koristekivi taloa reunustamassa on todella kaunis! Vitsit, itsekin haluaisin tuota valkoista luonnonkivien tilalle. Eilen ostin kaupasta tuota kiveä kukkaruukkuja varten, mutta 10kg:n säkki maksi 15 euroa, joten tulee kyllä kiville hintaa, jos sitä levittelen koko talon reunoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään valkoiset kivet kierrä koko taloa (vaikka olisihan se ihanaa), ainoastaan terassin kohdalla on tuollainen "laatikko" missä niitä on. Säkeissä ostettuna todella tulee kiville hintaa, mutta olemme löytäneet Espoosta paikan nimeltä Kivikopla, josta kiviä saa hieman edullisemmin.

   Poista
 2. Nyt viimein pääsen tänne blogiisi kurkistelemaan, kiirettä pitää :)
  Tykkään tosi paljon noista ruseteilla koristelluista purkeista, minullakin on huvimaja pihalla, meillä kehikkoa ei pureta talveksi, on ehkä vähän erilainen systeemi. Kauniita nuo valkoiset koristekivet, ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet taas langoilla :) Totta puhuen meilläkin paviljongin runko oli pihalla talven yli, eikä se onneksi näytä olevan moksiskaan. Ihanaa viikonloppua ja kiitos taas kauniista sanoista :)

   Poista
 3. Wau<3 Varsinkin nuo valkoiset kivet näyttävät niin kivoilta tuossa! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno! Valkoiset kivet on ihania. Juuri äsken laitoin tuollaisia ruukkuihin tuijien juurelle.:)

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin voisin tunkea valkoisia kiviä vaikka miten moneen paikkaan, niin kivoja ne ovat! Ihanaa viikonloppua :)

   Poista
 5. Vau! Niin ihania kuvia :) Toi koristekivi on niin ihana :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!