tiistai 21. toukokuuta 2013

Pinkkejä puuhia
Valitsin tänä vuonna sellaisia kesäkukkia, jotka kukkivat runsaasti ja ovat mahdollisimman helppohoitoisia. Viime vuonna ostin rakastamiani valkoisia hortensioita, mutta ikäväkseni ne kukkivat vain kerran. Nyt olen viisastunut ja ostimme suuriin ruukkuihin vaaleanpunaisia pelargonioita ja pieniin tähtisilmiä. Molempien pitäisi kukkia koko kesän kunhan vain muistaa nyppiä kuivuneet kukat uusien tieltä. Pelastin Plantagenista viimeiset vaaleanpunaiset pelargoniat, joten en päässyt sen kummemmin valitsemaan hyviä yksilöitä. Ne eivät vielä ole kovin runsaat, mutta onneksi nuppuja on näkyvissä. Niiden avautumista odotellessa! 

12 kommenttia:

 1. Pinkit puuhat ei voi olla muuta, kun kivoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Pienoiseen pinkkiin taipuu tällainen väriarkailijakin :)

   Poista
 2. Oi ihania! Juuri äsken sain äidiltäni valkoisen terassihortensian, mutta en tiedä yhtään kuinka sitä pitäisi hoitaa.:) Täytyy googlettaa. Tuskin saan pidettyä hengissä.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hortensiat ovat ihania! Ei ainakaan liikaa aurinkoa ja jos näyttää nuukahtaneelta niin äkkiä vettä :)

   Poista
 3. Kauniit ruukut, mistä olet ne hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ruukut taitavat olla Plantagenista jos muistan oikein :)

   Poista
 4. Pelargonia on hyvin kiitollinen kukka ja uskon oikealla hoidolla niistä tulevan tosi ihanan näköisiä. Mulla oli viime kesänä paahteisella lasitetulla eteläparvekkeella vaaleanpunainen pelargonia ja se kukki pitkälle syksyyn. Tämän kesäinen valkoinen näyttää myös puskevan hyvään tahtiin nuppuja, joten edessä on varmasti yhtä kukikas kesä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toivotaan todella, että edessä on kukkainen kesä :) Äitini vähän varoitteli juuri, että joskus pelargoniat ovat saattaneet olla pitkäänkin kukkimatta kun vanhat kukat ovat lakastuneet eikä uusia nuppuja vielä ole ilmaantunut. Lienee yksilöistäkin kiinni.

   Poista

Kiitos kommentistasi!