lauantai 4. toukokuuta 2013

Vaatehuone


Pukeutumishuoneesta on toivottu postausta ja olen hieman vitkutellut sen kanssa, nimittäin kuvittelin, että saan tehtyä sinne suursiivouksen ennen sen esittelemistä blogissa. Ihan suursiivousta en saanut aikaiseksi enkä huonetta muutenkaan sellaiseen uskoon kuin toivoin, sillä se näyttää edelleen aika täydeltä ja rauhattomalta. Pari hyllyä sain kuitenkin tyhjennettyä uusimalla hieman järjestystä ja nyt ne odottavatkin kesävaatteita, joita en vielä kaivanut esille.

Housut roikkuvat kätevässä telineessä, jollaisesta en enää ikinä haluaisi luopua! Siihen on helppo heittää housut sen kummemmin niitä laskostelematta. Olen yrittänyt opetella hieman enemmän värien käyttöä myös alaosissa, joten tangoilla roikkuukin muutama pari varsin värikkäitä housuja. Housujen yläpuolella säilytän kauluspaitoja ja hameita.Oikeassa reunassa näkyvät tangot täyttyvät bleisereistä sekä erilaisista paidoista. Laatikot kätkevät sisäänsä sukkia, alusvaatteita, teepaitoja, oloasuja, bikinejä sekä satunnaisia ulkoilu- ja urheiluvaatteita.


Kevään tullen kaivan suosikkikorkokenkäni esille ja nyt olenkin jo asetellut osan niistä näille hyllyille. Muut odottavat vielä vuoroaan laatikoissaan ylähyllyillä. Suurinta osaa kesäkengistä kuten sandaaleja ja flip flopeja säilytän talvella erillisessä varastossa vaatehuoneen sijaan. Osa kengistäni on luonnnollisesti eteisessä.


Tällä yllä näkyvällä tangolla ovat kaikki pidemmät vaatteeni, lähinnä neule- ja muita mekkoja.

Osan neuleusta olen viikannut hyllylle. Tarkkasilmäisimmät saattavat havaita, että takana piileskelee toinenkin pino.Laukuille on omat hyllynsä. Siellä olisi kyllä vielä vähän tilaa, sillä olen myynyt kaikki tarpeettomat laukkuni pois..

Tässä vielä miehen puoli vaatehuoneesta. En siis ole saanut yksinoikeutta tähän tilaan :)

Myös meikkipöytäni sijaitsee pukeutumishuoneessa. Tällainen meikkipiste oli itselleni oikea unelmien täyttymys, sillä aiemmin meikkasin milloin missäkin, useimmiten ruokapöydän ääressä tarpeeksi valoisaa paikkaa hakien. En nimittäin tykkää ollenkaan meikata keinovalossa.

Pahoittelut joidenkin kuvien laadusta, vastavalo teki olosuhteet hieman hankaliksi kuvaamisen kannalta. Toivottavasti tästä nyt sai kuitenkin jonkinlaisen käsityksen.

23 kommenttia:

 1. Siistiltä näyttää!
  Kysyisin, mistä ikkunan edessä oleva kapea (tai paremminkin ei kovin syvä) pöytä on hankittu? Kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaatehuone pysyy yllättävän hyvin kuosissa kun tankotilaa on sen verran paljon :) pöytä on hankittu muistaakseni Stemmasta, se oli juuri sopivan kokoinen tuohon tarkoitukseen, monet kun olivat liian korkeita.

   Poista
 2. Olen sanaton! NIIIN kaunista ja niin siistiä!!!! Aivan mielettömän ihana ja selkeä pukeutumishuone!! I like it a lot!! :))

  VastaaPoista
 3. Pukeutumishuone on kyllä niin arjenluksusta. :)

  VastaaPoista
 4. Wau, hieno huone! Tuollaisesta voin vain haaveilla.

  VastaaPoista
 5. Upea pukeutumishuone! Kaikki on niin vimpan päälle järjestyksessä. Ihanaa luxusta! :)

  VastaaPoista
 6. Vautsi miten ihana pukeutumishuone!! :)

  VastaaPoista
 7. walk in closet joka tytön unelma, voi sua onnekasta!! Niin kuin arvata saattaa kaikki on todella hyvässä järjestyksessä! Kiva myös tuo meikkauspiste samassa tilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) arvostan huonetta todella paljon! Uskomattominta on etta mies ehdotti sita!

   Poista
 8. Ihan mieletön huone! Olet oikea onnentyttö, kun saat tuollaisessa tilassa pukeutua ja meikata :)

  VastaaPoista
 9. Hei! Hienoa!!! Kysyisin mistä nuo pukeutumishuoneen hyllyt ovat. Ihastuin niihin vedettäviin laatikoihin.?

  VastaaPoista
 10. Wou, upea! Terveisin yks maailman kateellisin..

  VastaaPoista
 11. Olisipa mun vaatekaapit ja vaatehuone yhtä siistejä - edes joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kyllä meilläkin vähän lipsuu tuo järjestyksen pito välillä. Pitäisikin taas tarttua härkää sarvista...

   Poista

Kiitos kommentistasi!