lauantai 18. toukokuuta 2013

Sisustusta Miamin tyyyliinKävimme illallisella aiemmassa Valkoinen hotelli -postauksessa esittelemässäni Philippe Starckin suunnittelemassa Delano hotellissa. Ikävä kyllä hotelli oli aivan täynnä emmekä päässeet kurkistamaan itse huoneisiin, joiden tyylistä aula poikkesi aika tavalla. Kuulemani mukaan hotellihuoneet ovat jokseenkin pieniä eivätkä niin hyvässä kunnossa. Mene ja tiedä, itse en siis valitettavasti päässyt asiaa toteamaan. Hotellin uima-allasaslue oli joka tapauksessa erittäin kaunis, ja ehdinkin juuri räpsäistä muutaman kuvan ennen illan pimenemistä. Itse hotelli sijaitsee omaan makuuni turhan rauhattomalla alueella, jotta voisin edes harkita yöpymistä kyseisessä hotellissa, mutta kuten sanottu, ainahan voi ihailla! Ravintola Biancan terassi oli oikein tunnelmallinen ja ilta kerrassaan onnistunut.

6 kommenttia:

 1. Kaunista, toi valkoinen sermi on ihana!

  VastaaPoista
 2. Upeat nuo loosit, tuolla kelpaisi nautiskella auringosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella tyylikkäät ovat, tekisi mieli mennä loikoilemaan :)

   Poista
 3. Olen ollut Starckin suunnittelemasa Hudson-hotellissa New Yorkissa. Todella pienet huoneet, mutta niin hyvin suunniteltu, että huoneeseen mahtui hyvin kaksi henkeä matkatavaroineen (ja alati kasvaneine ostoskassiröykkiöineen...). Hotellissa oli myös kiva kattoterassi vain hotellin asukkaille ja muutamakin mukava baari, jossa myös new yorkilaiset kävivät cocktaileilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa tuota Hudson-hotellia ja todella kivalta näytti! Täytyy pitää mielessä jos ja kun New Yorkiin tulee suunta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!