perjantai 17. toukokuuta 2013

Uudet kiilakorot
 
Muistatteko kun aiemmassa Kiilakorot kunniaan -jutussa pohdiskelin uusien, värikkäiden kenkien hankkimista kokoelmaani? No, nyt ne ovat kotona! Miamin Sawgrass Mills -outletissa nämä Ugg Australian Luciannat lähestulkoon kävelivät minua vastaan, enkä voinut jättää niitä ostamatta. Huokea hintakin teki ostopäätöksestä suorastaan naurettavan helpon :) Ihanaa, kerrankin jotain värikästä ja minulle epätyypillistä kuviointia.
 
 
 
Kaikki Ugg Luciannat täältä
 
Pari Lucianna-mallia on ihan kivassa alessa tällä hetkellä. Uskon, että nämä ovat tämän kesän hittikengät, mistä viime vuosi antoikin jo vähän osviittaa. Voi että kuinka tekisikään mieli haalia näitä useammassakin värissä omiin varastoihin! Iskevätkö Luciannat sinuun? Mikä on suosikkivärisi?

Ihanaa viikonloppua!
 
 
sis.mainoslinkin

4 kommenttia:

 1. Oi, haluisin myös tuonne Sawgrass Millsiin shoppailemaan. Kerran olen siellä käynyt, eikä todellakaan tarvinnut tyhjin käsin lähteä pois :)
  Beiget Lucianat voisin ottaa mieluusti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sawgrass Millsissä on vaikka mitä! Niin paljon kuin vain jaksaa kantaa ja lompakko venyy. Beiget Luciannat ovat kyllä upeat! Itselläni oli aiemmin vähän vastaavat toisen merkkiset, mutta niiden sisäpohjakin oli satiinia, joten ne olivat aika "liukkaat" jalassa, päätin luopua niistä :(

   Poista
 2. Aivan ihania! Ottaisin beiget tai mustat. Tuttua ja turvallista.:D Mut ihanat nuo sinun valitsematkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin kerrankin räväyttää :) Mustat tai beiget olisi olleet minullekin se turvallinen valinta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!