perjantai 3. toukokuuta 2013

Valkoinen urakka etenee

Työhuoneen sohvan takana oleva seinä on saanut valkoisen värin harmaan sijaan. Halusin raikastaa koko huoneen ja loppujen lopuksi valkoinen on paras sävy seiniin, sillä se antaa tilaa minkä tahansa värisille tekstiileille. Koin harmaan seinän hieman vaikeaksi tältä osin, sillä esimerkiksi sohvan sisustustyynyt oli pakko valikoida hyvin tarkkaan, nyt sohvalle voi heittää mitä väriä tahansa. Muuten kyllä pidin harmaasta seinästä. Vasen seinä (joka on ollut koko ajan valkoinen) näyttää kuvassa hieman harmaalta, mutta sen tekevät tässä tapauksessa varjot, seinät ovat täysin samaa valkoista sävyä keskenään.
 

Samoin eteinen on nyt kokonaan valkoinen. Pohdin mustan peilin kohtaloa tällä hetkellä... Eteinen näyttää tällä hetkellä vielä hieman sisustamattomalta. Harmi, että se on niin kapea, muuten laittaisin kuvassa näkyvälle seinälle jonkin pienen senkin.


Myös makuuhuoneen takaseinä on nyt jälleen valkoinen. Koko huone oli pakko maalata, koska seinissä oli erilaisia jälkiä eikä lopputulos olisi muuten ollut siisti. Siinä sitten taiteiltiin verhokiskoja alas ja ylös painavine verhoineen! No, säästyttiinpä miljoonan verhonipsun käsittelyltä, joten kyllä kannatti. Myöhemmin tulossa lisää kuvia valmista eteisestä ja makuuhuoneesta :)

Kuva tikkurila.fi


Seiniin käytettiin Tikkurilan valkoista sävyä "Höyry". Se vastaa täysin jo asunnossa olleiden valkoisten seinien sävyä ja maalarinvalkoisenakin tunnetaan.

12 kommenttia:

 1. Meidän vasta remontoidussa kodissa maalattiin muutama seinä tehosteena harmaaksi, nyt tekisi itsekin mieli tarttua telaan ja maalata ne valkoisiksi.

  Hyvältä siis näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jaksoin harmaata vuoden verran ja nyt oli pakko palata valkoiseen :)

   Poista
 2. Valkoinen raikastaa kyllä kivasti ja olen samaa mieltä, valkoiseen on niin helppo yhdistellä muita värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Kyllä valkoinen on helpoin ja paras väri!

   Poista
 3. IIIK, jännittää. Lopputulos on varmasti täydellinen! <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis alku, lopputulosta odotellen :)

  VastaaPoista
 5. Upea tulee! :) Valkoinen on paras! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!