perjantai 10. toukokuuta 2013

Vieraileva olohuone


Sain vanhempieni luvalla esitellä hieman laajemmin heidän kotiaan, joka jo olikin osittain esillä pääsiäispostauksessa. Olohuoneessa on muun muassa itsenikin himoitsema ihana Riviera Maisonin lattiavalaisin, jonka jalassa on tarjotin. Myös nojatuolit ovat RM:ltä.


Sohvapöydällä on kauniita hopeisia kyttilänjalkoja sekä Laura Ashleyn lasinalussetti, jonka minä tyhmyyksissäni jätin hankkimatta, vaikka se jo kerran oli kädessäni. Soittaessani myöhemmin myymälään niitä ei ollut enää saatavana ja myöhemmin selvisi, että äitini oli napannut viimeisen kappaleen! Kyllä muuten harmittaa etten ostanut lasinalusia silloin, kun ne olivat ulottuvillani. Mutta kaikeksi onneksi pääsen nauttimaan niistä aina käydessäni vanhemmillani.
 Asunnossa riittää kekseliäitä yksityiskohtia. Nämä hohdokkaat kristallisydämet koristavat astiakaapin vetimiä. Jouluna tämä kaappi muuttuu herkkukaapiksi, josta on kiva käydä napsimassa makoisia naposteltavia.Tässä äitini versio kesäisestä, merellisestä sommitelmasta. Eikö olekin ihana? Vaihtelemme usein sisustusvinkkejä ja sovellamme niitä sitten kumpikin omalla tavallamme.

8 kommenttia:

 1. Näyttää olevan sisustus hallussa äidilläsi! :))

  VastaaPoista
 2. Olen jo aiemminkin todennut että ei ole omena kauas puusta pudonnut, paljon ihania yksityiskohtia vanhempiesi olohuoneessa ja upean ajottomalle näyttää nuo Sopen vitriinikaapit, ihana tuo Wc:n asetelma. Hyvää ja aurinkoista viikonloppua sinne kauas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitriinikaapit ovat jo vuosia vanhat, mutta palvelevat edelleen vallan mainiosti. Itsekin pidän kovasti kylppärin asetelmasta! Se tuo kivaa spa-tunnelmaa.

   Poista
 3. Olin lisäämässä samaa kommenttia kuin yllä oleva -T, mutta todetaanpa, että teillä on molemmilla yhtä hyvä maku.

  VastaaPoista
 4. Ah rakastan noita hopeisia kynttilänjalkoja! Upeat! :)
  xx J

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!