sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Astiakaapin aarteet
Olen kerännyt jo monta vuotta Villeroy & Bochin Cellini -astiasarjaa ja sitä onkin kertynyt jo aika mukavasti kaappiin. Tavoitteenani on kerätä kokonainen tusina kaikkia astioita, ehkä tavallisia mukeja sekä tarjoiluastioita lukuunottamatta, mutta ihan vielä en ole siellä. Lähes kaikkea minulla on jo kuitenkin 8-10 kpl, joten hyvässä vauhdissa ollaan. (Ylimmässä kuvassa ei näy aivan kaikki astiat, sillä osa on pesukoneessa.)

Tämä astiasto toimii meillä niin arjessa kuin juhlassakin; en näe tarpeelliseksi seisottaa kaapissa ns. juhla-astiastoa. Aika moni tuntuu keräävän esimerkiksi Iittalan Teemaa tai Villeroy & Bochin New Wave -sarjaa kun taas tämä Cellini taitaa olla hieman harvemmassa kodissa, mikä lisää sen viehätystä omassa mielessäni.

Mitä sarjaa sinä keräät ja onko teillä erilliset arki- ja juhla-astiastot?
 

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanan upea astiasto! Tuo on tosiaan tuntemattomampi, mutta kaunis.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Välillä mietin onko se liian romanttinen, mutta haluan ajatella, että tyyli on vain ylellinen :) Sovellan tätä ajatustapaa näemmä aika moneen, hih :)

   Poista
 2. Kaunis astiasto sinulla! En ole tuota aikaisemmin nähnytkään. Minulla on erikseen arkiastiasto (valkoinen Teema maustettuna muutamilla Paratiisi-sarjan astioilla) ja sitten ns. parempi astiasto. Katamme arkisinkin pöydän, mutta minulle juhla syntyy siitä, että katan pöytään toisen astiaston esim. jouluna, muina juhlapyhinä, syntymäpäivinä, vieraiden tullessa jne. Minun juhla-astiastoni on Villeroy & Bochin Ivoire. Kauniit astiat ovat kyllä arjen luksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä on tosiaan ehkä hieman tuntemattomampi sarja, mutta ihan Stockaltakin saa. Tuo onkin tosi kiva idea maustaa ns. perusastiastoa jollakin hieman värikkäämällä! ja Ivoire on kyllä tosi kaunis astiasto.

   Poista
 3. Villeroy & Bochin Cellini -astiasto on ihanan kepeä ja ylellinen, kattamalla kauniisti voi arjestakin tehdä juhlan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Arjesta saa juhlaa pienillä asioilla kun vähän näkee vaivaa :)

   Poista
 4. Tulin heti pyörähtämään sun astiakaapilla :) Ihana sarja! Mä en oo tainnut näitä nähdä livenä missään. Tosi kaunis ja ajaton sarja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit :) Kiitos, tästä sarjasta on tykätty täälläkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!