sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannussunnuntain herkkuaamiainen

Meillä on miehen kanssa aika eri rytmit, joten harvoin nautimme aamiaista samaan aikaan. Eilen olimme kuitenkin sopineet, että teemme sunnuntaina aamupalaa yhdessä ja olimmekin varanneet sitä varten makoisia tykötarpeita. En juurikaan yleensä syö leipää, mutta meidän herkkuaamiaiseemme kuuluu ehdottomasti lämmin patonki ihanilla lisukkeilla kuten metwurstilla ja gouda-juustolla. Myös roskamehua (=mehu, jossa on hedelmälihaa) pitää olla sekä teetä. Tällä yhdistelmällä lähti päivä kivasti käyntiin. Lehti kyllä taisi jäädä lukematta kun tosiaan harvemmin istumme aamiaisella yhdessä.Idea tällaiseen aamiaiseen on lähtenyt muutama vuosi sitten tehdyltä Italian matkaltamme. Hotellimme sijaitsi Sorrenton yläpuolella vuorilla ja siellä nautittu aamiainen koostui jokseenkin juuri näistä aineksista ja ai että kuinka makoisalta se maistuikaan. Siitä syystä nimitämmekin tätä tuttavallisesti vuoristoaamiaiseksi. Saas nähdä, koska kokoamme samanlaisen aamiaisen taas kasaan.

Klikkaa itsesi blogini lukijaksi vasemmasta sivupalkista kohdasta "Lukijat" niin tiedän paremmin paljonko teitä siellä on :)

10 kommenttia:

 1. Nami mikä aamiainen, nälkähän tässä tulee ;) ihana tuollaista nauttia rauhassa ajan kanssa, ilman kiirettä! Kotona on mukava tuollaista brunssia kasailla kokoon ja nauttia oman kullan kanssa <3

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Sinulla on tosi hauskoja bloggausaiheita! Minäkin tykkään Mickanista ja kaikesta tyttömäisestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva jos olet löytänyt mieleistä luettavaa blogistani. Mickan on kyllä ihan paras :)

   Poista
 3. herkulliselle näyttää teidän aamiainen, oi, tuota lehteäkin olisi kiva kurkistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamiainen oli ihana, lehti on vielä vähän vaiheessa kun säästelen sitä :)

   Poista
 4. Hei muuten... se toukokuinen arvonta, Guess huivi. Olin nyt vasta huomannut meilisi s-postissani, joko ehdit arpoa tuon huivin toisaalle? Harvemmin viime aikana tarkistanut blogini meiliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vielä täällä sinua odottelee :) Laitatko meilillä (ladyblueblogi@hotmail.com) osoitteesi niin postitan huivin. Hyvä kun laitoit viestiä!

   Poista
 5. Voi miten ihana idea tuoda tuollainen muisto mukanaan, eli tehdä samanlainen aamiainen, kuin jossain reissulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on aika kiva leikkiä, että ollaan Sorrenton rinteillä ;) Sinne haluan kyllä joskus vielä uudelleen, sen verran ihana paikka.

   Poista

Kiitos kommentistasi!