sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Louhi-matto: KYLLÄ vai EI?Nyt tarvitaan apua mäessä; meillä on kotona sovituksessa Louhi-matto, joka on luonnonvalkoinen. Tai ainakin sen pitäisi olla, omaan silmääni matto näyttää hieman tummemmalta. Tämä viehättää helppohoitoisuutensa vuoksi, olen nimittäin todennut nukkamattojen olevan hieman vaikeita tapauksia. Meillä on vaatehuoneessa valkoinen nukkamatto, mutta pesulassa sanottiin suoraan, että lika tarttuu niin tiiviisti nukkaan, että sitä on turha pesettää. Nyt pohdinkin, onko tämä matto tarpeeksi raikas olohuoneeseemme. Peukut ylös vai alas?

18 kommenttia:

 1. Tykkään, kiva kitin sävy. Varmast oiva kesämatto! :)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti kyllä! :) tykkään kovasti ja sopii hyvin tuohon.

  VastaaPoista
 3. Tykkäään! Näyttää kivalle! :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä minusta näyttää ihan hyvälle. Hyvin käy lattian sävyynkin! :)

  VastaaPoista
 5. Kivan näköinen! Ei tosiaan luonnonvalkoiselta näytä mutta sopii kuitenkin tuo väri.

  VastaaPoista
 6. Peukut ylös! Mamatschi

  VastaaPoista
 7. Mielyttää ainakin minun silmää! :) Varmasti todella kätevä pitää puhtaana!

  VastaaPoista
 8. Räväytä ja laita farkunsininen matto :)

  VastaaPoista
 9. Tuo pesulan kommentti on todella outo mielestäni, koska kyllähän nyt valkoisenkin nukkamaton puhtaaksi saa jos vaan tietoa / taitoa löytyy. Luulen, ettei pesula ole vaan halunnut ottaa vastuuta maton pesettämisestä ja siksi väittänyt pesettämisen olevan turhaa.

  Minulla on valkoisia nukkamattoja ollut vuosia ja kaikki on puhtaaksi lähteneet joko pesulassa tai itse pestessä. Ihan pelkällä mäntysuovalla niitä ei toki puhtaaksi saa ja niitä pesuohjemerkintöjäkään ei kannata noudattaa, koska niillä vaan maton valmistaja on varmistanut ettei reklamaatioita tule kun kielletään kaikki mahdolliset pesut...

  Mutta kaunis on tuo toinen mattokin =)

  VastaaPoista
 10. Kitin sävy on yksi mun lemppareista. Sopii sun valkaisupuuhiin, mutta tuo matto antaa vähän jotain sävyä sinne valkoisen joukkoon. Meillä tulee myös valkoinen nukkamatto puhtaaksi pesulassa.

  VastaaPoista
 11. Mun mielestä matto on tarpeeksi raikas, vaikka ei olekaan ihan puhtaan valkoinen. Ja kuvio tekee matosta kiinnostavamman ja tekstuuria on sopivasti =) Meillä mies tykkää välillä istua lattialla, niin maton pitää olla pehmeä ettei takapuoli puudu =) Marsu

  VastaaPoista
 12. Kiitos mielipiteistänne! En vielä luovuta nukkamatonkaan kanssa vaan yritän saada sen kotikonstein puhtaaksi, saattaa tulla naapurin painepesurille käyttöä! Eipä tässä ole mitään hävittävää :)

  VastaaPoista
 13. Heii mistä tää matto on ostettu? :) ettei ois ikeasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo löysinkin sen jo :) Ikeassa on vähän samannäköinen matto mutta tummempana ja se maksaa vaan 69 :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!