sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Talounelmia
Kuvat pinterest.com
 
Voi että olisi ihanaa joskus päästä suunnittelemaan oma talo alusta loppuun itse. Tiedän, että se teettää tolkuttomasti hommaa, eikä siitä tietenkään selviä ilman ammattilaisen apua. Mutta lähinnä juuri se, että saisi valita kaikki materiaalit sekä kiinteät kalusteet täysin oman maun mukaan on vastustamaton ajatus. Ulkoasua unohtamatta. Onhan toki mahdollista remontoida valmistakin asuntoa tai taloa, muttei se ole ihan sama asia, vai mitä? Oman talon rakennuttaminen on valtava urakka, mutta eihän sitä koskaan tiedä...
 
Onko sinulla kokemusta talon rakennuttamisesta tai haaveiletko siitä?
 

8 kommenttia:

 1. Hienoja taloja!

  Me ollaan rakennettu oma talo ja olihan siinä hommaa. Kyllähän sitä joskus haaveilee uudesta talosta, mutta kun tästä tontilta ei haluaisi minnekään. Tuleehan sitä haaveiltua tuollaisista hienoista, moderneista taloista, mutta ei tähän ympäristöön olisi sellainen edes sopinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin unelmiin voisi uppoutua toviksi jos toiseksikin. Kovan homman saa epäilemättä tehdä ennen kuin suunnitelmat paperilla konkretisoituvat!

   Poista
 2. Pakko kommentoida, että wau miten ihana pelkistetty tyyli noissa kuvissa. Jotain sellaista tekisin seuraavaksi, mikäli lähdemme rakentamaan uudestaan. Mutta ainahan sitä voi haaveilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kuvat olivan minunkin mielestäni niin ihanat, että oli pakko jakaa ne täällä. Täytyy taas todeta, että onneksi haaveilu ei maksa mitään :)

   Poista
 3. aivan älyttömiä taloja :) Huhhuh, ihan mun makuun!!

  <3,

  http://marsqn.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!